Ysgl26 Kozlar tatile gideceğimiz tarihte oğlum 13-14 aylık olacak muhtemelen yeni yürümeye başlıyor olacak.. yazlığımız var 3 katlı merdivenler beni çok tedirgin ediyo düşerse kafasını biyerini vurursa falan diye. Sürekli peşinde olmam gerekiyor. Eşim de gitmeyelim madem bu sene bu kadar dert edeceksen tatil zehir olur böyle diyo. E geçen sene de hamileydim gidemedik. Gerçekten bi deniz havası almak istiyorum artık bunaldım da bi yandan.. ne yapsam
SetenayCo Ysgl26 Hiç gitmemekten iyidir, sırayla bebeğinize bakarsınız,diğeriniz dinlenir. Bebeğinize de iyi gelir.
Angel00 Ysgl26 evde olduğunuz sürece işini gücünü bırakıp bebeğinin peşinde koşman gerekir. sürekli evde olmazsnız zaten bahçede , sahilde , plajda vakit geçirirsiniz evde olduğunuz sürede de peşinde olursun. Önlem alma ihtımlainiz yok mu ?korumalık falan taksanız merdivenlerin başına.
Ozlem2904 Ysgl26 inanın düşündüğümuzden kolay geçiyor. Oğlum 8.5aylikti ilk beraber tatilimizde yeni emekliyirdu heryere sürünüyor vs uyku saatlerini dikkate alarak gezimizi yaptık rahat uyutabilcegimiz yerlere gittik eğer uzun surcekse gezmiz ve inanın çok güzel b 1 hafta geçirdik arada ağlama krizleri oldu ama oda tuzu biberi bebeksiz tatil gibi olamazdi zaten ama hiç korktuğum kadar yoktu. Sizin merdivenler için önerim ona nasıl ineceğini gostermeniz yada b korkuluk takmaniz. Annemin evi çift katlı kız kardeşim patir patir karninin üstünde inerdi merdivenleri o aylarda
Ysgl26 Angel00 korumalık takacak bi merdiven değil eski bi bina tuhaf bi yapısı var bi ucu boşlukta kalıyo merdivenin. Hem ev babaannenin bizim olmayan bi eve bişey yaptırmak da olmaz
icidisibiranne Aklınızda kalacağına bence gidin sıra sıra evdeyken eşinizle ilgilenirsin. Çoğu zamanınızı zaten dışarda geçirirsiniz o yüzden aşırı zorlanmazsınız bence. Çünkü seneye de gitseniz 2 yaşını geçicek yine merdivenlerden çekinirsiniz bence en iyisi bu sene gidip deneyimlemek bence ☺️