Sayı öğretiyorum 2 yazıyor sonra sıkıldım diyor nasil sevdircem yaptircam
Feyekum yaşında okulda öğrenmesini sağlayarak. Nedir bu acele?
Feyekum 4 yaşında kreşe başladı kızım başta elleri çabuk yoruluyor fakat daha sonra alışıyorlar Şu an sıkılması çok normal
Feyekum neden yazdırıyorsunuz kreşte falan ödev mi verdiler 4 yaş çocuğa
Feyekum gayet doğal sıkılması zaten dikkat süreleri kısa olur 0-6 yaş arasında oyunla öğretebilirsiniz acele etmeyin
Feyekum 4buçuk yaş kızım anaokuluna gidiyor. Okulda hafta 1/2gün sayıların yazı çalışmaları yapılıyor. Sıkmamak ve zorlamamak gerekli. Okula yazılıp okuldaki toplulukla daha istekli olcaktır evde bu tarz eğitimlerden sıkılabiliyorlar.
Feyekum Daha 4 yaşında çok normal degilmi okulda zaten öğretmeni bunları yaptırıyor evdede bırak oyun oynayın sıkilacagi önünde çok zaman olacak daha oyun çocuğu
Feyekum vallahi bende sıkılıyorum çok haklı 😂 hele havalar ısınmaya başladı 😂
Aedmom bence acele olan birşey yok tam zamanı sayı çizmesi için 4 ve 5 yaş için öneriliyor
Askimizinmeyveleri tamam canım. Okul uyumsuzluğunda da bu önerileri gündeme taşır çözüm ararsınız.
Daha çok erken zaten 2 sene sonra hepsini öğrenecek okulda. Niye bu kadar acele ediyorsunuz?
4 yaşında da kızım var yuvarlak üçgen kare yıldız vs yaptırıyorum sayı falan gerek yok 4 yaş için bence
Benim de 4 yaşında kızım var o da aynı şekilde sıkılıyor, elim yoruldu diyor. Alışacaklardır. Ne gerek var diyenlere de şöyle söyleyeyim anaokula gidiyor ve illa ki öğretmeni ödevler veriyor. Tablet telefonla ilgileneceğine bunları öğrenmeye çabalaması bence daha güzel.
Aedmom sizin bebiş daha küçük sanırım ondan çok tecrübe yok büyük oğlumdada ana okulunda bu tür yazma etkinliğini yaptırıyorlar ki 1. Sınıfta zorluk çekmesin diye bende ona istinaden cevap vermiştim size
4 yaş oyun çocuğu sayıyı ne yapsın saymayı öğretin yazmasını da okulda öğrensin, bol bol etkinlik yapın oyun oynayın siz öğretmen değil annesiniz bence öyle davranın
Askimizinmeyveleri anaokulların çalışma prensipleri müfredatları ve ilkokul çağındaki çocukların bir çoğunda görülebilen uyum problemlerini bilmem için ne anne ne de tecrübe sahibi olmama gerek yok. Alana da saygısızlığım yok, ancak istenmeyen durumlarda çocuğu illa öğrenecek neden öğrenmiyor öğrenecekkkk diye de travmatize etmenin anlamı yok. Bende buna istinaden dedim post sahibine.
Aedmom tabiki asla ama asla üstüne baskı kurularak birşey yapılmaz ama bende yaşadığımı için başta hepsi böyle yapıyor miniklerin sonradan alılıyorlar acele konusuda tam yaşları olduğu için bende size söylemek istedim teşekkürler🌺