Kızlar eşimden bebeğime ve bana grip bulaştı ilaç kullanıyoruz ama başka ne yapabilirim çorba olur çay olur bişey yapılır mı iyi olması için
Nedirbuyani4022 odaya soğan koyun mikrop kırıyor burnunu açıyor balgam vs varsa atmasına öksürüğün geçmesine yardımcı oluyor içtiği suya limon sıkın biraz sık sık içirin geçmiş olsun
Nedirbuyani4022 2-3sarımsağı küçük küçük doğrayın. 1 t k Bal ve 2-3damla limon sıkın sabah akşam yutun. Bebeğimizin yemeklerine çiğ sarımsak doğrayın. Birkaç gün yapın. Hastalanmayan çocuk instagram sayfasına bir bakınız çok faydalı
Nedirbuyani4022 uyudu yere soğan kes koy, tencerede su kaynat buharını çok çok dikkatli yüzüne tut bebeğin geçmiş olsun
Yusufff-41 çok teşekkür ederim 🧡 soğanın üstüne karanfilde koyuyolardi öyle bişey mi yapsam acaba
kurabiyem28 çok teşekkür ederim 🧡 et suyuna sarımsaklı tarhana yapayım diyordum bende bebise iyi gelir inşallah
kurabiyem28 bal 1 yaşından önce verilmiyor diye biliyorum 8.5 aylık demiş bayan @Nedirbuyani4022
Nedirbuyani4022 yapın soğan kokusunu daha güzel yapıyor ev biraz kebapçı gibi kokuyor ama işe yarıyor dokuz aylık olduk biraz rahatsız gibi olsa hemen soğan koyarım bize de iyi geliyor
Nedirbuyani4022 çiğ olacak ama buna özen gösterin. Çorbası ılıyınca doğrayın.
kurabiyem28 evet yaptım çok içmedi ama birkaç kaşık zorla verdim
Yusufff-41 teşekkür ederim denicem simdi
seboss35 bende gribim ya benim için dedi sanırım kendim için yaptım dediğini uyarın için teşekkür ederim 🧡
seboss35 yazdığımı bir daha okuyun lütfen. Kendisi için ….. yutun diyorum. Bebeği için de yemeklerine çiğ sarımsak doğrayın dedim.