Hilal28 Bestiron damla kullanıyoruz ama kilo başına 2 damla günde. Çok çabuk bitiyor biraz da pahalı açıkçası ay dolmadan bitiyor bir kutu. Bugğn doktora soracağım daha ne kadar kullanacağımızı demir eksikliği de var çünkü
Yigitefeninannesi_ Hilal28 bize kilo başına 1 damla demişti aile hekimi demir eksikliginiz varmış ondan mı yoksa normal kullanimimi kilo başı 2 damla acaba
Yigitefeninannesi_ teachermom07 bizede ferrum yazdı ama kullanmadim ben bi sorun yaşadınız mı kusma vs.
Hilal28 Yigitefeninannesi_ normal olarak 2 damla. Bazı doktorlar 1 bazıları 2 diyor ben de anlamadım ama ben çoğu zaman kilo başı 1 damla verdim demek ki doğrusu 2 damla biraz eksiklik çıktı çünkü
teachermom07 Yigitefeninannesi_ hayır hiçbir sorun yaşamadık. Ne kabızlık ne kusma severek içiyor . Diş çıkarma dönemindeyiz inşallah diş de boyamaz da devam ederiz bununla
reryilmaz Htcmys Hayir doktoruma sordum kesin bir dille içinde paraben bulunduğunu ve çok zararlı olduğunu söyledi ocean aldım o dokundu bende arayiştayim
Yigitefeninannesi_ Hilal28 teşekkür ederim şimdilik 1 damla veriyorum haftaya kontrolde tekrar sorayım o zaman
Hilal28 Yigitefeninannesi_ evet siz de sorun yine de . Bugün kontrolümüz vardı kesinlikle 2 damla kilo başına dedi diğer türlü az geliyormuş