Sağlık ocağinin verdiği demir ilacini kullanmalimiyim yorumları hiç iç açıcı değil siz hangi demir ilacını kullandınız sevgili anneler
Htcmys sağlık ocağınınkini kullanmadık ocean kullanıoruz
Htcmys bestiron kullanıyoruz. 7 aylık kızım. Hiçbir sorun olmadı çok şükür
Htcmys ferrum kullandık hep
Htcmys doktorumuz ferrum onerdi
Htcmys Hayir doktoruma sordum kesin bir dille içinde paraben bulunduğunu ve çok zararlı olduğunu söyledi ocean aldım o dokundu bende arayiştayim
nazlimom_ peki doktorunuzmu önerdi herhangi bir yan etkisi oldumu
Htcmys evet doktorum önerdi bi yan etkisi olmadi
ElifDurucuk teşekkürler
nazlimom_ teşekkürler
Bestiron damla kullanıyoruz ama kilo başına 2 damla günde. Çok çabuk bitiyor biraz da pahalı açıkçası ay dolmadan bitiyor bir kutu. Bugğn doktora soracağım daha ne kadar kullanacağımızı demir eksikliği de var çünkü
Hilal28 bize kilo başına 1 damla demişti aile hekimi demir eksikliginiz varmış ondan mı yoksa normal kullanimimi kilo başı 2 damla acaba
Gamzegk bizede ferrum yazdı ama kullanmadim ben bi sorun yaşadınız mı kusma vs.
Yigitefeninannesi_ normal olarak 2 damla. Bazı doktorlar 1 bazıları 2 diyor ben de anlamadım ama ben çoğu zaman kilo başı 1 damla verdim demek ki doğrusu 2 damla biraz eksiklik çıktı çünkü
Yigitefeninannesi_ hayır hiçbir sorun yaşamadık. Ne kabızlık ne kusma severek içiyor . Diş çıkarma dönemindeyiz inşallah diş de boyamaz da devam ederiz bununla
Hilal28 teşekkür ederim şimdilik 1 damla veriyorum haftaya kontrolde tekrar sorayım o zaman
Yigitefeninannesi_ evet siz de sorun yine de . Bugün kontrolümüz vardı kesinlikle 2 damla kilo başına dedi diğer türlü az geliyormuş
Hilal28 anladım teşekkür ederim
Gamzegk anladım teşekkür ederim