Kızım 4 aylık bugün kakası yeşil renkti böyle kına yeşili olur ya öyle bı renkti internette normal yazıyo ama başına gelen var mı doktora sormalı miyim yoksa geçer mi
Ezonunannesi20 kan damlası veriyorsaniz ondan olabilir
Ezonunannesi20 benim oğlumda bebekken ilk öyle kaka gördüğümde anneme sorunca üşütmüş demişti cidden o gün biraz ayağı soğuktu banyo falan yaptırmıştım. Sonra geçti eskiler öyle dermiş ne kadar doğru bilmem
Ezonunannesi20 benim kiziminda oyle olmusti 5aylikken ve isalimsi geliyordu surekli agliyordu doktora goturdum bagirsak enfeksyonu kapmisti antibiyotik , serum vs atlattik 1haftada suan domuz gribi hayla salgini var dikkat edin bi hekiminize gozukun iciniz rahat etmesi icin
Bende burada bekliyeyim benimde aynı şekilde oldu ara ara sarı ve açık yesilden kına yeşiline dönüyor
Aynısı bizde de oldu canım kan damlasına başladıktan sonra olmuştu bizim sonra düzeldi kan damlasına başladınız mı
Guner0303 kan damlasına başladık aslında ama 2 gündür vermiyorum ve yeni oldu böyle
Missmiyuki onu bende duymuştum ama ne bilim usuyecegi bı ortam olmadı hiç
Yok baslamadik daha biz kan damlasina
-Beliss devam ederse gidicem zaten bakalım bı daha olacak mı. çok geçmiş olsun size de Allah şifasını versin inşallah
Üşütmüş ya da sancısı var derdi annem kızıma