Geçen 2 arkadaşım da tehlikeli doktor önermiyor dedi korktum açıkçası ama çocuğun burnu tıkanık kalsa emmiyor uyuyamıyor hergünde duş olmuyor bilgisi olan varmı acaba doktorlar ne diyor
Eminosman_dilek Benim doktorum yap demişti. Yapmazsan ciğerlere iner dedi. Bu daha tehlikeli sonuçta. Serum Fizyolojik damlatıp çekiyorum mecbur
Eminosman_dilek fazlası ödem yapıyor demişti bizim doktor fizyolojik damlat ama sürekli çekme dedi
Eminosman_dilek valla bi sürü doktora gittim hepsi de önerdi aspiratörü ben kullanıyorum günde 4 5 defa mecburum çünkü bebeğimin burnu sürekli tıkalı çektikçe sümük geliyo nefessiz kalmasından iyidir
Eminosman_dilek aspiratör sadece burunun içini temizliyor ben oğlum doğdu doğalı şırınga ve serum suyuyla açıyorum genizide açılmış oluyor böylece
Eminosman_dilek fazla çekerseniz zararlı olur oğlumun cok tıkanıyordu bende fazla çekmiştim burnunda kanama olmuştu
Eminosman_dilek doktorlar burnunu sürekli açık tut diyor çekebilirsiniz neden çekemeyesiniz çocuk emmedikçe rahat uyuyamadıkça daha mı iyi
Eminosman_dilek fazla yapıldığında burunda ödem yapabiliyor sanırım oda tıkanıklığa sebep oluyor serum sıkıp temizliyorum aspiratörle
Eminosman_dilek gunde 2 den fazla cekmek burnu yara yapar doktor ondan soylemistir. Ben bi sabah bi aksam kendi nefesim ile cekiyordum. Elektrikli olanlar tehlikeli olabilir
9mart aynen öyle birde rahatsız oluyor çocuk ne yapayım ki ellerde olmuyor
Burculice günde kaç kez açıyorsunuz
nazlimom_ evde kış günü çok tıkanıyor maalesef gece sürekli uyanıyor nefes alamıyor serum sıkıp çekiyoruz mecbur ama anne yüreği işte tehlikeli deyince birileri şüphede klıyorsun
Limonsekeri tıkanıklığına tekrarlıyorum ben
Eminosman_dilek ben aspiratörle çekmedim sonra sadece serum fizyolojik yaptim kendiliğinden aktı sümükleri
Hayır neden tehlikeli olsun . Burnunun içine az serum damlatın yumuşatın sonrada aspiratörle temizleyin burnunun tıkalı olması her anlamda olumsuz bir durum .
kasimonbes arkadaşlar syledi bnde hep çektiriyor um sağlık açısından