Gulcan90 Kızlar merhaba. 2 aylik kızımın burnu tıkalı. Damlasını sıkıyorum ama yine de zor nefes alıyo emmiyo. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen😔
1bocek1cicekannesi Gulcan90 serum fizyolojik deneseniz ben oğlumda onu kullanıyorum ardından aspiratörle cekiyorum doktor başka bişi önermiyor
Mk123 Gulcan90 geçmiş olsun bnm kizimda 2 aylik burun tiknkligi şikayetiyle gittik dra, cigerlrine bkti bronsit yoktu şükür, aspiratoru önerdi kullanioz damlayla berabr azalma oldu, dra görünun oncelikle bence, bnm kizim 22 gnlkkn bronsit olmustu cnku
gchata Gulcan90 2 aylık oğlum bizde de aynı durum oldu dinledi sırtını bşi yok dedi ve uzman doktordu serumfızyolojı ile temzle dedı yapıyotum bizde de aynı durum gene oluyor her 3 saate bır yapmdedı yapıyorum biter bu hıtıltılar umarım havadan da oluyor
Minnooss Aynı durumu yaşıyoruz çıldıracak seviyeye geldik doktor hep normal dedi farklı doktora gittik meğerse miniğim bronşit olmuş ilaç kullandık bitti tıkanıklık şükür
Gulcan90 Minnooss ayy çok geçmiş olsun bende cuma günü tekrar götürücem baska bi doktora valla kafayi yemek üzereyim
Gulcan90 Mk123 doktor damla kullan dedi doğru düzgün ilgilenmedi. Cuma günü başka bi doktora götürücem tabi cumaya kadar durabilirsem
gchata Gulcan90 bebeğin yattığı odaya kaynamış suyun buharını odaya koyun o da açar nem ve sıcaklık derecesını ölçün odanızın