Kızlar kızım 27 aylık ve dün hamile oldugumu öğrendim
Ozlemm_1 Bebeğiniz doğduğun da kızınız 3 yaşında olacak. Biraz büyümüş oluyor☺️ rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Benim kız da 3 yaşında. Eğer hamile kalırsam 4 yaşında felan olacak ama bilmiyorum biraz endişeli gibiyim. Biraz daha büyüsün istiyorum. Bide bu depremi yaşadıktan sonra..
Ozlemm_1 kendinizi boşuna üzmeyin ikisi bir arada büyürler bende peş peşe hamile kaldım gayet de rahat oldu oğullarımın biri 5 diğeri 4 yaşında bir birlerine arkadaş oldular
Ozlemm_1 hiç stres olmayın, üzülmeyin bakarsınız. Gücünüzün farkında değilsiniz😍 mükemmel bir yaş aralığı kardeşler için. Ablamla benim aramda da 3 yaş var o kadar güzel ki. Biraz büyüyünce birbirlerini de oyalarlar oynarlar.
Ozlemm_1 merak etmeyin yaparsiniz ablaminda kizi 3 yasindayken 2. Dogmustu simdi hatta tam abla oldu hep koruyor bile onu zaten ilk cocugu krese gidiyor oda bebegiyle ilgileniyr o okuldayken
Ozlemm_1 öncelikle hayırlı olsun olsun, Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah, aralarında 3 yaş olacağı için çok fazla zorlamanzsın ,birde belki kızın kreşe falan giderse de daha kolay olur.
İlk çocugum tedaviyle olmustu şimdi plansız şekilde oldu
Merve-miray bende biraz buysun diyordum hep
Esraerol-geldi şuan neden bilmiyorm ama bakamıcak yapamıcak gibi bi his duygu var içimde
Ozlemm_1 Olan olmuş artık bide ilki tedavi ile oldu bu plansız demişsiniz. Rabbimin bir mucizesi vardır bunda da bir hayır 🩵
Merve-miray teşekkür ederim 🌸
Hayırlı olsun öncelikle bakabilirsiniz neden bakamayasınız kızınıza da siz baktınız sonuçta eminim ikisine de çok iyi anne olacaksınız
Benim kızım bir buçuk yaşındayken oğlum doğdu oğlum 3 aylık olacak kızım temmuz da iki yaşına girecek inşallah sizin çocuğunuz biraz daha büyük ve biraz kolay olur zor yanları var elbette ama çok güzel bir şey Rabbim kolayligini veriyor emin olun 😊❤️ sağlıkla kucağınıza alin inşallah 😊