Atli Merhabalar öncelikle sevgili anneler ve anne adayları 🥰🌸 şuan 8 ay 17 günlük oğlum duzeltilmisi 7 aylık oğlum desteksiz oturuyo ama 20 30 saniye sonra devriliyor tam oturmuyo tek başına gözetim halindeyken oturuyo normalmi
seboss35 Atli oğlum tam 8 aylık desteksiz oturuyor ama 1-2 dakika anca doktor 8. Ayda artık oturması gerekiyor dedi ilerleyen günlerde daha uzun süreli oturur umarım
Srpslk Atli cnm çok normal prematüre bebekler farklı diğer bebeklerle karşılaştırma benim bebeğimde iki ay erken doğdu düzeltilmiş 10 aylıkken tamamen desteksiz oturdu endişe ve acele etme
Nur1212 Atli bebeğinizi kimseyle kıyaslamayın lütfen zamanında doğan bebekler için bile 9. aya kadar normal deniyor 26 haftalık doğdu ve düz 9 aylık falandı oturduğunda
Atli Nur1212 kiyaslamiyorum zaten 34 +1de geldi şuan 9 ayına gircek zaten noroloklinik takibinde takip ediyo gelişimi icin
Kutayeda Benımkı 6da desteksız oturdu ama şuna 7aylık dönmüyor bır kalıba sokmak gerçekten doğru değil bebeklerı elbet oturacak canım