Snmozkn Merhaba kızlar bebeğim 52 günlük ve genzi tıkalı buhar veriyorum ama çıkaramıyor bir türlü önerileriniz var mı
endoplazmikretikulumiste Snmozkn bebekler balgamı kaka yoluyla atar sık sık burum temizliği siz yapamıyorsanız sağlık ocağına götürüp hemşirelerden rica edinonlar halleder gece daha fazla artıyordur reflü yatağı öneririm baş biraz daha yukarda kaldığından daha rahat nefes alıyorlar akıntı daha az oluyor
Beyzanurhafsaaaa Iyi aksamlar her emmeden veya sutten once mutlaka iki burnunada birber kucuk serum fizyolojik Kullanin ve incitmeden aspiratorlzr cekin 2-3 gun icerisinde geciyor benim kizimda ayniydi doktor oyle dedi yaptim gecti
Oglum6ask Bizimde o zamanlar tıkanıyordu devamlı temizleme yaptık şimdi soğuk buhar alıcam odamıza gecede tıkanıyor bakalım o nasıl gelecek
Snmozkn momyy_ aslında geçmişti bir hafta önce sünnet oldu ameliyathaneye çıplak aldılar ondan sonra geri geldi
momyy_ Snmozkn havalar çok kötü bir sıcak bir soğuk benim oğlum da bayram üzeri hasta oldu direk götürdim hastaneye iğne yaptı doktor anında kendine geldi bayram zehir olurdu yoksa bana