Oğlum 5 ay beş günlük yenidoğduğunda bile geceleri bu kadar sık kalkmıyordu saat başı bazen yarım saatte bir uyanıyor huysuzlanıyır bazen gaz bazen meme için ama genelde öylesine napabilirim yardımcı olun lütfen kızlar doktora da götürdüm çok şükür iyi
yagizmerve şuan alışkanlıktan kalkiyordur emmeye kalkması nrml çünkü gece beslenmesi ni kesmek için çok erken gece uyumadan mama vermeyi deneyin belki daha rahat uyur
yagizmerve +1 4 ay 20 günlük
yagizmerve 4.5 aylık aynıyız
yagizmerve 4 ay uyku gerilemesi yeni yaşıyor olabilir mi Bazı bebekler geç yaşıyor o dönemler gece sık uyanıyorlar ve uyku da çok sıkıntı çekiyorlar
yagizmerve benimki de 7 ay canıma okudu ne zaman yatmadan önce mama vermeye başladım uyanma sayısı 2 ye düştü seni çok iyi anlıyorum uykuya düşkünlüğüm yoktu ama gece 5 kere uyanıp tekrar uyumaya çalışınca bi de saolsun 7 ye kadar anca uyuyunca sinir falan kalmıyor insanda
Irmakmelegim normalde mama kullanmıyoruz ama bunu da denedim acaba doymuyor mu diye yok yine olmadı aynı
Aburcu
Aburcu çok uzun zamandır böyle bir ay olacak neredeyse belki de öyledir ama bu kadar uzun sürer mi ya çok yoruluyorum
yagizmerve evet uzun sürüyor bizimde 1 ay sürdü sonradan düzeldi çok yorucu oluyor o süreç
4 aylıkken başladı 6 aylığız hala bu şekilde 🙄