Kizlar 3 asiyi ayni gunmu yaptirdiniz? 3 asi ayni gune agir gelmezmi?
Aminenur1 benim kızımda 2 aylık bugün asi oldu iki bacak bir kol . Verem aşısıymıs
Aminenur1 evet üçünü birlikte yaptılar iki bacak bir kol. İlk gün hafif ateşi çıkar gibi oldu calpol verdim düzeldi bir de ilk gün kol ağrısı çekti hiç oynatmadı o kolunu ama ertesi güne düzeldi
Aminenur1 evet 3 aşıyı da aynı gün yaptırdık. 2si bacaktan 2i koldan yapılıyor. Verem aşısı ateş yapabilir dedi o yüzden Calpol kullandım yarım ölçek. Özel aşıda yaptırmak isterseniz onu devlet karşılamıyor diğer 3 aşıyla beraber yapılıyor bizim doktorumuz 3-5aylarda yapılsın dediği için öyle tercih ettik. Sizde özel aşılarınızı öğrenin belki bu ay yapalım derler
Aminenur1 her cocukda ates yapmaz benım kinden hafif huzursuzluk yaptı ve uyku yaptı ılac vermedım atesı 38 e cıkmadan ılac vermeyın lutfen sımdıden ıns kolayca gecer aşınız agrısız
Aminenur1 aynı gun yaptılar hiçbişey olmadı☺️
Aminenur1 daha bu gün olduk 2. Ay aşımızı evet 3 aşıyı da aynı gün de yapıyorlar 😥 şahsen ben dayanamadım bu gün 😥 3 gün hiç bir şekilde banyo yaptırılmıcak haberiniz olsun benim bebeğimde huysuzluk yaptı aşırı huysuz yanından ayrılmama izin vermiyor uyuyor yanından kalktığım an ağlıyor bu aşı ilgi isteyen bir aşı galiba anlamadım valla
Aminenur1 ay ı anda yapıyorlar sadece biri yakıyor
Bussy_ ozel asi dediginiz ne ki?
Aselllll tesekkur ederim)))
Aminenur1 rotavirüs aşıları,menenjit aşısı,influenza(grip) aşısı,HPV aşısı bunlar ücretli ve devletin karşılamadığı aşılar. İlk dozları 2. Ay veya 3. Ay dolmadan yapılıyor.
Bussy_ ozellikle istememizmi gerekiyor? Yada saglik ocagimi yapiyor?
ela3448 evet yaptirdik bizde atesi 38 e kadar cikmisti
Aminenur1 eczaneden alıyorsunuz sağlık ocakları yapıyor. Kendi çocuk doktorunuza danışın veya sağlık ocağındaki ebenizle görüşün. 3ay 10 günlük geçmeden yapışması gerekiyor ilk dozları. Menenjit 1. Doz ve rota virüsü 2. Doz toplam ücreti 2.480tl tuttu bugün.
Bussy_ tesekkur ederim))