Kızlar doğumun üzerinden 49 gün geçti. 32. Hafta çalışabilir raporu alıp devam ettim ve 37. Haftada izne çıktım (28 şubat) ancak henüz yatmadı . Sizinkiler ne zaman yatmıştı tahmini ne zaman yatar :)
Ebr00 işyerine bağlı ne zaman yatacağı. Benim mesela ay ay yatıyor ama 4ay sonunda toplu yatan da oluyor
Ebr00 benim doğum öncesi raporum doğum yaptıktan 6 gün sonra yattı doğum sonrası raporumda şuan 6.gün e devlette görünüyor tutar hesaplanmış birkaç güne hesaba geçer muhtemelen ben asgari ücretle çalışıyordum toplam 24,600 civarında
Ebr00 aslında doğumdan hemen sonra yatıyor benim yattı. şöyle ayın 14’ünde yatar dediler o günler yatıyormuş ben 2’sinde doğum yaptım 14 ünde yattı direkt bana ayın 7 ya da 14’ünü bekleyin bakalım hala yatmazsa iş verenle görüşün raporu işleme almış mı e-devletten kontrol edin
bir de ne kadar aldınız bu zamanlarda alanlar:)
elfida01 e devlette nerden bakıyorsunuz benimde doğum sonrası yatmadı raporum biteli 17 gün oldu
designofflove e devletten nasıl aratacağız ?
Busniscio iş görememizlik raporu şeklinde
32 de çıkmıştım ben izne. Doğumdan sonra bi bölümü üstüne 9 hafta filan sayınca da kalanı aldım. 36 bin aldım toplamda