Carpol verdim hafif ateşini görüncd 37,5 37,7 ateşi 9.30 gb içmişti calpol zıbınla yatırıyorum hala aynınateşliği sıcaklığı
Umaysukusunannesi bence sürekli takip edin 38i gecerse doktora götürün direk bide ıslak bezle sürekli vücuduna kompres yapın ıslak bezi gezdirin sürekli oda düşürür
Umaysukusunannesi boğaz da ateş görünüyorsa boğaz iltihabı oluyor genel de umarım değildir
Mervepalic geneli 37,5 civarı ama koltuk altı ve boyun kısmı 38 üzerimde uyuyordu yüzüstü ondanmı sıcak acaba oraları
Mervepalic
Ayso5 ıslak bezle vücudunu silince normalledi vücudu sürekli 37,9 üzerini göstermiyor arada ölçtüğünde boyun kısmı öyle çıktı ama korktum genede vücudunu silince vücut ısısı normale döndğ ama bi ağız dolusu 3 kere baya kustu bütün emdiğini geri çıkardı silince bu seferdd üşüdü
Umaysukusunannesi yüzüstü uyumasın bence benimkide altı aylık ben gece yüz üstü veya yan tarafa yatirmam riskli hem ateside daha çok cikarablir nefesi daha zor alır yüz üstü olunca 38i geçiyorsa hastaneye götür küçük bebek 38in altı normal de üstü ciddi direk göturmen gerekir havaleden cok korkarım ben Allah korusun yüksek ateş kötü
Ayso5 değişiyor bi 37.5 bi 38 gösterdi boynu