Derinminakolay Kızlar kullanımı nasıl arkasında yazan gibi yaptım ama tek kullanılmıyor diye yazmıyor ve kilo aldırıyor mu faydası oluyor mu
Gecekusu Derinminakolay arkasinda yazilan gibi canim. Aylardir kullaniyorum kilo konusunda pek bisey diyemicem cunki kizim hem istahsiz bi bebek hemde cok cabuk midesi bulanip kusuyo. Kusmalarin cogunluguna care oldu cunki koyulastirdigi icin hemen cikaramiyo. Bizim suanki en buyuk sorunumuz kizimin kendi huyu.
Helloyagmur Derinminakolay mamaya sute yada suya yapioyorsunuz :) kivam arttirici ekstra kilo yapmiyor uzun zamandir kullaniyorum :) kusmalari onluyor 100 ml 1 olcek seklinde kullaniyorum ben mamanin icine emziriyorsaniz anne sutunle yapabilirsiniz :)
Derinminakolay Gecekusu allah yardımcımız olsun sürekli kusuyor ☹️ Yani karıştırmıyorum değilmi baska mamayla aynı ölçüm mama şeklinde hazırlıyorum
Gecekusu Derinminakolay mamayla karistirabilirsin canim. 100ml icin icinden cikan kasikla 1 kasik katiyosun. Iyice calkala yoksa topak kaliyor. Biraz beklet koyulassin oyle ver
Hunilianne Bebelac thickener I kullanıp bebeğinde kabizlik olan oldu mu arkadaşlar ? Gecekusu Helloyagmur Asunur2019 Derinminakolay
Asunur2019 Bizde 5 aylığız yeni kullanmaya basladik ama ben sadece anne sütü veriyorum emzirmeden önce 25ml sagıp içine 1 çay kaşığı koyup onu yediriyorum snrasinda emziriyorum doktor öyle ddi kutusunda yazdığı gibi yapma ddi
997_begum_ Gecekusu canım bende yeni kullanmaya başladım 10 aylık kızım sütüm kesildi sadece mama yiyor 100 ml bir ölçekmi koycaz ben 100 ml 4 ölçek koyuyorum arkasında öle yaziyor
Oglusum5357 Hunilianne yok anne sutune ve hippe katip veriyorum kabiz olmadi aksine daha cok kaka çıkışı oluyor. Ama aptamil ar kullanırken kabizlik degilde aşırı gaz yaptığından cok zorlaniyordu
Gecekusu Hunilianne uzun zaman olmus ama cevap vereyim. Benim kiza thickener kabiz yapmadi ama ar mama kabiz yapti. Yavrum benim yardimimla bile zor yapti kanadi o aglamasi dayanilmazdi. Yine nolur nolmaz kabiz olur diye gliserin diye fitil var evde onu bulunduruyorum doktorum kabiz oldugu gun al yarisini kullan demisti.
Hunilianne Oglusum5357 gerçi bir önceki gün akşam kullanmaya başladım dün hiç kaka yapmadı daha sadece bir gün yanı kabizlik düşünmek için erken ama tek değişiklik thickener olduğu icin sormak istedim.
Oglusum5357 Hunilianne braz hazmi zorlastirdigi dogru kivami koyu oldugundn bagirsaklar birz dha zorlanıyor mesela bnm oglum tek başına 120 yerken smdi zorla 60 yiyor🙄
Hunilianne Oglusum5357 bizimki de doymuyor gibi geliyo 40 veriyordum 50 verdim dün gece 2 kere 🙃 pirtliyor ama kaka göremedim henüz
Gecekusu 997_begum_ canim iyi okuduguna emin misin. normal devam sutune 4 olcek cok fazla. Asiri koyu yapar mamayi muhallebi kivamina gelir zor akar. Thickenerin icinden cikan yesil kasigiyla 100ml icin 1 olcek yaziyor. Sen normal mama olcusuyle karistiriyosun galiba.
Gecekusu 997_begum_ kiz senin dedigin normal mama tamam. 1 olcege yani 1 kasiga 30 ml su canim. Thickener mamanin icine koyulan ayri bi koyulastirici kusmasi olan bebeklere kullaniliyor