Gun içinde neler yapıyorsunuz kızlar bebişlerinzle
Meltmtemel ay 2 aylıkken yatıyordu ali rıza bey gibi 😂 yüz üstü yatırıp kart gösteriyodum ben. Konuşuyodum. Şarkılar söylüyodum. Bol bol sarılıp okşuyodum. Şimdi sağolsun kucağıma yemek harici gelmiyo reis 🤣
Meltmtemel Oyun halısı kesinlikle şuan çok dikkatini çeker hayatımı kurtarmıştı yahu 😅
Meltmtemel Oyun halısı, zeka kartları, şarkı -türkü😄 tummy time , kitap okuma
Anonim81 bende çok ağlamadıktan sonra kucağıma almıyorum ana kucağı aldım ustunde oyuncaklar olan onla vakit geçiriyoruz simdilik
Meltmtemel ağlamasada aldım ben valla 1 yaşında aha tutamıyorum artık kucağımda istemiyo durmak. Al sev okşa konuş. Sonrası hep kovalamaca 😂
Meltmtemel annem kucağına alıştırma çok ağlamadıkça alma diyodu. Emekleyince daha istemicek karışma diyodum. Aldım dolu dolu geçirdim bebekliğini. Şimdide diyoki bu çocuk niye durmuyo kucakra 🤣
Oyun halısı aldım piyanolu onda oynuyor sonra esniyor uyuyor😄 yüz üstü egzersiz yapiyor cok uzun durunca aglamaya basliyor simdilik kısa kısa sarki soyluyorum yaninda lesli yapıyorum oda beni izleyip elini kolunu oynatıp gaz cikarıyor falan 😄
Damlailay oyy maşallah😁 oyun halısı bende düşünüyorum ikinci el alıcam kısa sureli oynıcak nasılsa
Anonim81 evet bi sure sonra yerlerde surunmeye başlıyolar istesende durmuyolar kucakta 😂
ucyasakadartvyok zeka kartlarını nerde bulabilirim ve nasıl kullanılıyor