Hamilelikten önce sabahları aç karnına uyanır uyanmaz tarçınlı türk kahvesi içiyodum ve yakşaiık 10 kilo verdim biraz da dikkat ederek. Şuan emziriyorum acaba yine sabahları aç karnına içsem olur mu yada bi zararı dokunur mu acaba
Martcocugu sorunuza cevap veremicem ama tarçın ne kadar koyuyorsunuz bende yapmak istiyorum
Martcocugu bende tam bunu araştırıyordum gerçekten böyle kilo verilir mi diye
Martcocugu aynen bende hamilelik öncesi içiyordum fayda ediyor gerçekten şimdi oğlum 54 günlük acaba yapsak olurmu
Martcocugu türk kahvesi icip emzirdiğin oldu mu? Mesela ben kahve tüketirdim emzirirken bebeğe kötü etkisi olmazdı ama kuzenim bir yudum içse bebeği aşırı rahatsız olurdu. Eğer sade türk kahvesinde problem yaşamazsan tarçınlısın da hiç olmaz, tarçın sütüne aroma katar 🤭
Martcocugu ben içtim emzirerek sabahları ac karina bi fincan Hiç bişey olmadi
Martcocugu bende emziriyorum evet içiyorum bi sorun olmuyor doktorumada sormuştum
Umutaras13 hemen bir çay kaşığı yada en fazla 1buçuk hem tadı da güzel oluyo
Mir12 hamilelikten önce içiyordum dediğim gibi sabah aç karnına. Bağırsak çalıştırıyo ve tok tutuyo bende işe yaramıştı
Ada-Uras-Asya aynı benimde 53 günlük bende erken mi acaba diye düşünüyorum ama göbek kaldı o beni rahatsız ediyor
Bende şurda bekliyim🤭
Sebusebu vala hergün mutlaka türk kahvesi içiyorum 😀
Karakayasveet05 teşekkür ederim
Melek24 sabah aç karnına mı içiyosunuz
Martcocugu evet sabah içiyorum gün içinde bida içiyorum bazen