Kızlar 5 ay 14 gunluguz kızım grıp oldu. Bildiğiniz etkılı bırsey varmı ya
34663466 calpoldan başka bişey verilemiyor maalesef 😔 geçmiş olsun
34663466 bizde 5 ay 18 günlük olduk 10 gündür hastayız malesef bizim antibiyotik almadan geçmedi ateşine çok dikkat edin
34663466 baş ucuna soğan karanfil koyanlar varmış bi bakın isterseniz internet ten çok geçmiş olsun oğlum grip olunca sadece burnunu açık tutmaya dikkat ettim çünkü emmiyordu uyuyamıyor du
34663466 azda olsa öksürük varsa dikkat edin hmen ciğere iniyor tereyağı pekmez yapan var
Bittercikolatamm teşekkür ederım😢
Yani calpol - parol gibi şuruplar demek istedim
Geceperisi ateşi yok çok şükür çok gecmıs olsun sıze de inşallh kolayca atlatırlar
Eminosman_dilek bugün saglık ocagına götürdüm cıgerlerıne ınmıs malesef çok üzüldüm ama yapacak bısey yok artık antibiyotik yazdı kullanıcaz inşallh tez zamanda atlatırız. Burnunu da temızlıyorum ama gene de hemen doluyodu
Eminosman_dilek ama karanfıl soğan koydum bugün gene yapcam inş
Eminosman_dilek daha küçük dıe yapmadım onu ya
34663466 kaç aylık bebeğiniz çok geçmiş olsun hava makinesi hemen iyileştiriyor Allah ın izniyle ama tereyağı pekmez çok iyi geliyormuş araştırın yinede siz bilirsiniz
Eminosman_dilek hava makınasına serum suyu koyup verıyorum acaba ıyı gelırmı ? Bıde cıgerlerı dolmuş mukusla antibiyotik kullanıyoruz Benegım 5.5 aylık
34663466 benimde tam 5,5 aylıkken bronşit olmuştu hastanede yattık maaleset ilaç dışında bişey geçirmiyor burnu doldukça temizleyin sürekli hatta şuan yine burnu akıyor oğlumun boğazı kızarmış nebülizatör varsa izotonik su koyup verin günde 3 4 kere rahatlatır
34663466 Allah ın izniyle inşallah geçer bebişler biraz zor atlatıyor erken fark etmek faydalı işte
Dilaradaghan var canım vereyım bende korkuyorum vallahı inşallh atlatırız hemen çok gecmıs olsun sızde
Dilaradaghan ilaçta kullanıyoruz antıbıyotık bakalım inş geçer bısey olmadan
Eminosman_dilek evet yaa inş bakım kontrole götürcm