Kızlarrr benim bebem 7 ay 18 günlük ek gıda olarak taneli şeyler veriyor musunuz ? Şehriye , eti didikleyerek yedirdim aslında ama farklı bir şey denemedim bakıyorum sayfalarda pankekler havalarda uçuşuyor 😂 korkuyorum da çok taneli şeyler vermeye 🤦🏽♀️
Daammlaaa suyla sulandırın verin pankeki çok şekerli yapmayın
Daammlaaa kıymayı en küçük şekilde verebilirsin
Ben şehriyeli çorba veriyorum yutabiliyor ama bende pankek e cesaret edemedim şurda durayım bende
Seda5656 bende şehriye ve etten çorba verdim sorun yaşamadım ama diğerlerine cesaret edemedim bi türlü
Evet ben ilk başladığımdan beri veriyorum pankek omlet köfte makarna. Tabiki yiyebileceği kadar küçük parça şeklinde hiç çiğneme yutma sorunu yaşamadık nasıl başlarsanız öyle gider öyle alışır şimdi yol yakınken başlayın bence gecikmeyin ona bırakın zamanla alışıyor takılsa bile kendini kurtarmayı öğreniyor. Kuzenim hep blender pütürsüz yediği için şuan 10 yaşında hala yemeklerin sularını ekmeğin içini yer çiğneme refleksi hiç yok
saudadeee_ evet örneklerini bende gördüm çok püreye alıştırınca hep öyle devam ediyormuş çoğu çocuk o nedenle bende yol yakınken alıştırmak istiyorum
333 minik minik yapıp sonra su ile ıslatıyoruz dimi yumuşak olsun diye
Elif161616 çiğneme refleksi içinn