NurCelik Kızlar bu bebeklere 3.ayda neler oluyor sürekli bi meme reddi yaşıyoruz emzikle yada uykuluyken kandırıyorum sizde de böyle mi durumlar ???
Basak71_ NurCelik bende sürekli red yaşıyorum uykuluyken emzirebiliyorum sadece uzun saatlerde emmezse sağıp kaşıkla veriyorum uykumuz iyiydi ama son bi kaç gündür sekteye uğruyor sanırım atak dedikleri şeyleri yaşıyoruz
Kubra09 NurCelik ya aynısı bizde var çıldırıcam artık hoplaya zıplaya ayakta Emziriyorun oda tutana kadar çığlık çığlığa ağlıyor. Çişli bezleride azaldı kilo alımı azaldı of ya ne zaman geçecek bu 🤦♀️
_tospikannesi NurCelik var canım bazen çok güzel emiyor bazen meme de basıyor çığlığı gaz damlası kullanıyoruz tadını seviyor 1 damla memeye damlatiyorum o zaman tutuyor
NurCelik Kubra09 Ben her alt açmada çişli bez alıyorum nerdeyse ama oda sadece kilo alımını göstermiyor galiba
NurCelik Basak71_ ya elle sağmak zor zaten onu sormadım da bu makineyle sağımla bebeğin sütü çekme sistemi farklı azalma olur dedi
NurCelik _tospikannesi bizde gaz sorunu kalmadı gibi ama emmede zor sünnet olacak bide cuma günü iyice uzaklaşmaz inşallah
NurCelik Basak71_ benimde öyle aventin memnunumda ama biberonla vermek istemiyorum kaşıkla akıtıyor sütü şırıngada genzine kaçacak diye korkuyorum amann ne zor bebe bakması 😂
OzlemAlisa NurCelik bizimde 8.gun sonunda geçti meme reddi. 3. Ayı meme reddi ile karsilamistik sukur atlattik. Cok zor ya😔
NurCelik OzlemAlisa aynen emziği havada kapıyor elini sürekli ağzına götürüyor emmeye gelince arkasını dönüyor bide 😂
NurCelik OzlemAlisa aynen ya onlar bizi dinleyeceğine biz onları dinliyoruz onların istediği oluyor hep🤦🏻♀️🤣