Bebegim 9.5 aylık ve doktorumuz artık sofrada sizle yesin dedi nasıl yiyecek çoğu şeyi yutamiyo margarin sıvıyag kullanıyorum ayrıca mama verme artık dedi emzirmiyorum masadan alacağı enerjiyi kesmek ne kadar dogru
Kubraarslan18 onun yemegini ayrı yap koy önüne birlikte yiyin ayrıca sağlık için margarini eve sokmayın
Kubraarslan18 margarn hangi yemege giriyor bacm tereyag kullan ilk defa yemege girdigni duydm yemn ederim 18 aylık kızm kndi yiyemiyor doktorn beklentisi cok mama ole kesilmez anne sütü yoksa mama 2 yasına kadr almalı acba baska bi doktor mu baksanz
Kubraarslan18 oglum 8 aylık bırcok yedıgım seyı yıyor ona uygun olanları bebek salcalı tuzsuz baharatsz yapıyrm ogluma ayırıp tencereye oyle tuz baharat atıyrm boyle olunca hergun ne pısırsem derdı olmuyor bızımle aynı anda oturuyo bız oyalanrken once onu yedırıyrz sınra elıne ekmk yada meyve verıyrm bız baslıyoruz tabagnda Bırax bırakıyırum bız yerken ara ara ona da bısıler verıyorum sonra herkes kalknca alıyıruz yerınden..
Kubraarslan18 12.ayınsan sonra ancak oluyor o Hem süt neden kesilir ki daha cok erken en fazla azaltabilirsiniz ek gıda daha cok alsın diye
pasaklisinkukuli bende ayrı yapıyorum hala aynı menüyü yemek için erken olduğunu düşünüyorum bir de bu zamana kadar blw yapmadım şimdi kabul etmiyo kendi kendine yemesini nasıl ogretebilirim
Kubraarslan18 deneye deneye döke döke öğrenecek sanırım