Kızlar bebeklerinizi Dışarıda sokakta vs emziriyormusunuz yada nerelerde emzirme odaları var
Ciiiso tesetturluyum acik da olsam disarda emzirmeyi hos bulmuyorum carsida mutlaka giyim magazalari var onlarin kabinlerinde bile emzirilir her yerde mescit var avmlerde emzirme odalari var
Ciiiso cafede restaurantta emzirme ortususu ile,avm de bebek odasinda yani bebek odasi varsa orda emziririm veya mescidde.ama muhabbeti birakmak istemezsem ortamda ortu ile de oturdugum yerde emziririm.
Ciiiso müsait bulduğum heryerde emzirirdim kalabalık ortamda emzireceksem mutlaka ortu örterdim
Ciiiso arabada
Ciiiso ben üstüne battaniye örtüp öyle emziriyorum
Ciiiso her yerde emziririm bebeğim durmazsa yer seçmem otururum örtümü örter emziririm parkta kabinde arabada avm oyun alanında 3 yaşında oğlumu bırakıp gidemiceğim için cafe de yani emzirmek zor değil genelde gömlek giyerim rahatça emziririm
Ciiiso bebeğim küçükken çok zorlanmıştım çok sık emen bi bebek ti ve otobüste sokakta her yerdede emzirdim tabii ki kapalı uygun bi ortam bulabilirsem orda emzirdim ama açık bi alandaysamda mutlaka pikesi battaniyesi bi örtüm olur yanımda çok çekinirim aslında ama o an bebeğim o halde ağlarken etrafı gözüm görmez ve hemen uygun ortam yaratırım anlaşılmaz bile
Ciiiso Her yerde emzirdim valla. Bu çünkü ihtiyaç . Emzirme önlükleri takıp emzirebilirsiniz. Asla da utanmadım. Utanılacak şeyler yapanlar utanmiyor da biz niye utanalim. Yavrumuzu besledigimiz için mi.
Ciiiso valla bankda bile oturup emzirmisligim var tramvayda otobüsde AVM de var emzirme odaları emzirme önlüğü üstüme geciriyorum artık stil yaptım kendime 😂😂😂
Ciiiso parkta kafede arabada yolda avm de oglum istedigin an her yerde emziririm cocugum beslenmesi söz konusu emzirme önlüğü takıp emziririm
Ciiiso Ben genelde dışarı çıkarken biberona sagım yapıyorum ihtiyac duyarsam onu veriyorum. Eğer işim uzun sürer bebeğim ağlarsa her zaman yanımda yedek emzirme örtüsü taşırım onunla müsait bir ortamda emziriyorum genelde emzirme odası, mescit falan
Ciiiso her yerde emziriyorum çarşıda kafede emzirme örtüsü ortuyorum emziriyorum AVM de felan zaten bakım odaları var kameralar oluyor rica ediyorum yönünü degistiriyorlar kafede felan öyle daha rahat hissediyorum
Ciiiso ya benim kızım emerken ses duysa bırakıyo annemin yanında bile emziremiyorum millet maşallah örtü örtüp her yerde emziriyomuş😂
Eminos bende cekiniyorum
Mescid çok uygun oluyor birde her yerde bulabileceğimiz yer
Seda-dmrts ya bunu bende düşündüm sonra günah olur mu ki dedim 😅😅 sonuçta bir bölgemizi açıyoruz üstünü örtsek bile sıkıntı olur mu acaba dedim bilemedim koşa koşa eve geldik 😅
Kabinde emzirmiştim bir kere
Seda-dmrts bunu bende denicem yapaj varmış çarşıya cıkarkm bari cesaret ederim
Avmde falan bebek bakım yerlerinde emzirir altını degistirir devam ederim. Avm dışındaysak her yerde emziririm, emzirmenin ayıbı olmaz. Aile ortamında otururkende erkek olsada emziririm örtü ile örterim
ByAslan bende mutlaka denicem çünkü insan bir yere çıkamıyor yoksa
Busraa52 beniöde karşıma cıkmıştı otobüste emziren ama mecbur kalıyorsun emziriyorsun
Alka hiç dikkatimi cekmedi emziren yada görmedim giç bilmiyorum tabikide bebek ağlarlen insan ne yapacagını şaşırıyor
Ciiiso tabi ki kendinizi şartlamayın geçen hastaneye gittim sıra beklerken oturduğum yerde emzirdim ztn ek gıda dönemine gelince mama fln yedirince dışarıda dha rahat oluyor emzirmeden bir kaç saat rahat ediyorsun
Ciiiso LCW her yerde var onların kabininde hem oturak oluyor hem geniş oluyor
A_12ynr cesaret geliyo banadaaa🫣
A_12ynr altını nerelerde alıyorsunuz peki
Hareketvakti mescitte emzirmek niye gunah olsun ki eger emzirme odasi yoksa carsidayken filan camilerde hanimlar kismina gecer emziririm
Hareketvakti hadi yaa keşke emzirmeydiniz