Kızlar merhaba. Çocukluğumdan beri dil yaram var. Yapısal denildiği için önemsemedim bu zamana kadar. Ama şimdi diş doktorum dilimin kenarlarında kabarcıkların kendisi için ciddi olduğunu söyledi. Doktora yönlendirdi. Araştırmalarıma göre cinsel yollada bulaşabiliyormuş. Eşim randevu aldı ama Şimdi öyle birşey çıkarsa diye çok korkuyorum. Tedirgin oldum doktora girtmek istemiyorum o yüzden. Başına böyle birşey gelen var mı?
Evrem123 dilimde şu anda benim de yara var bir anda çıktı ve acıyor sizin uzun süredir mi var
Evrem123 Allah sifa versin insallh birsey yoktur olsa belirti verirdi bence
Evrem123 ilk defa duydum Allah şifa versin acısı var mı uzun mı sürdü de böyle bir yönlendirme yapıldı
Evrem123 ilk defa duyuyorum dil kanseri diye bişey mi varmış
Evrem123 yine gidin siz doktora ama öylembişey olsa illaki bu zmana kadar daha agrılı belirtiler verirdi bence farkederdiniz siz doktora gitme ihtiyacı duyardınız korkmayın
Evrem123 çok geçmiş olsun canım, arkadaşımın babası da kulak kanseriydi onemsemeisti ve çok büyük sorunlar çıkmıştı, sakın ihmal etme belki de yapisaldir ama mutlaka git
Birbebekkkbircicek evet benimki uzun zamandır var. Ama ben yapısal olduğunu düşünüyordum ağrısıda olmayınca gitmedim hiç
İnşallah böyle bi rahatsızlığınız yoktur. Arkadaşım çekiyor çok zor bişey. Erken teşhis çok çok önemli aksatmayın.
Zes nasıl ortaya çıktı biraz bahşeder misiniz. Birde sebebi neymiş
Evrem123 arkadaşım dil kanseri. dilinde yaralar çıktı doktora gitti testler temiz çıktı. Sürekli yaralar geçiyor ve geri çıkıyordu. Sonra yine dilin kenarlarında yanak içinde çıktı yine gitti temiz çıktı. Artık öyle çoğaldıki yemek yemekte zorlandığını söyliyordu bişey var bu normal değil diye Sonra 3. Kere gittiğinde dil ve gırtlak kanseri olduğunu 2. Evrede olduğunu öğrendi. Apar topar ameliyat ile dili kesildi gırtlak temizlendi çok uzun süren bi ameliyattı. Diline vucudunun başka yerinden dil yapıldı ama keşke yapılmasaydı. Oda ayrı bi yük oldu ona bir türlü toparlanamadı. Işın tedavisi ve kemoterapi gördü ama hiç bi sonuç alınmadı. Dişiymiş kanser sürekli başka yerine sıçrıyor şuan tüm vucudunu sarmış ve Şuanki durumundan bahsetmek dahi istemiyorum öyle vahim. kötü haberini bekliyoruz diyebilirim. Yaklaşık 2 senedir çekiyor. Oyüzden böyle bi şüpheniz dahi varsa test mest ne gerekiyorsa yaptırın lütfen geç kalmayın.
Tatlican amin sağolun inşallah
Rez çocukluğumdan beri dilimde çatlaklar var rahatsızım ama yapısal demişti doktorlar alışmıştım. Şimdi bir zararı yok aslında dilimin yanında parçalar çıktı. Doktorda ciddi bizim için dedi
Benim dilimde de yarıklar var harita dil diyorlar sanırım..Bazı zamanlar özellikle çok ekşi, acı veya çok tuzlu yediğimde yara var gibi acır..Belki de yara çıktığı için acıyor olabilir bilmiyorum..Ama ben hiç önemsememiştim..Hangi bölüme gideceksiniz?
SenaS kulak burun boğaz a gideceğim
Sanırım Hpv’den şüphelenmiş. Geçmiş olsun inşallah değildir ama gerçekten ciddiye alınacak bir konu, boşlamayın hemen gidip gösterin.
Zes off ne kadar zor günler geçirmiş arkadaşınız Allah yardımcısı olsun. Ben daha gitmeye cesaret edemedim
  Geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey yoktur. Bunları netten buldum. Sizinde mi böyle benim de böyle doktora gitmiştim ama önemli birşey değil dediler öyleyse yine gidecem
Svgcarim Arkadaşın yaraları aynı bu şekildi. İnşallah sizinki tabi farklı bişey olsun. Eğer istanbuldaysanız çapa hastanesine gidip orada kontrol ettirin bizim orada kesin teşhis konuldu diğer hastaneler anlayamadı.
dişinizdeki çürük sebebiyle olmuş olabilir apse yapmıstır
Zes adanadayım 3 doktora gittim kbb ayrıca diş doktorlarına da gösterdim önemli değil dediler inşallah da öyledir 😔😔😔