ddeniz23 3 aylık bebeğimin kulak arkası kabuklanıyor böyle nasıl desem ıslak gibi ama değil kabuk bağlıyor pamuk mendili bebek yağıyla ıslatıp alıyorum ama 3 4 gün oldu geçmiyor bunu yaşayan var mı? Sağlık ocağına götürmeyi düşünüyorum anlarlar mı ?
Leylahanli ddeniz23 egzamadır oglumdada var şampuanın organik olmasına dikkat edin birde mustelanın hassas ciltlere olan kremi var tavsiye derim
Deletedmom_110 ddeniz23 koku var mı? Kusuyor kulak arkasına doğru gidip kabuk yapabilir bir sağlık ocağına gidin isterseniz
ddeniz23 Leylahanli mustelanın şampuanını kullanıyorum bir de siz krem dışında bir şey yaptınız mı hemen geçer mi
ddeniz23 tekbasimabakiyorum şuan emiyor tabi tam bilmiyorum alerjisi var mı ama böyle belirti verir mi ilk defa duydum da o yüzden sordum
Htc4504 ddeniz23 kulak arkası havasız kaldığı için olabiliyor emerken birde banyodan sonra iiyice kurulamak gerekiyor o dönem benim oğlumda da oldu geçiyor antibiyotikli bir krem verdi doktorumuz çok az kullandım hemen geçti birdaha olmadi
Htc4504 ddeniz23 bazen sulanıyor kabuk tutuyor aslında aylık derler bir çok bebekte olabiliyor ter tetikliyor kuru olması gerek endişelenme geçiyor
Gamzelim11 ddeniz23 öyle olması normal iyice yıkayın kulak arkasını banyodayken koltuk altlarında bile olur bizim hala havasız kaldığı için öyle olurmus bakım yapmak bakmak onmeli banyo çok onemli 2 3 günde yıkamak lazım