Kızlar 5 ay kadar kullandım lahusa depresyonu yaşadığım için. Çok şükür iyiyim ve bıraktım ilacı. 2 hafta dozunu azalttıp kullandım bir haftadır hiç içmiyorum doktorla bu sekılde karar aldık. Fakat 2 gündür inanımaz bi baş dönmesi yaşıyorum . Aranızda var mı bırakıp bu yan etkileri yaşayan. Kaç gün böyle sürer ?
Beri_34 babam klinikte yatmıştı kırmızı reçeli ilaç kullanıyordu. Oda zamanla sizin gibi bıraktı. Bırakınca 1 hafta kendine gelemedi tabi ilaç kandan iyice çekildi. Sonra zamanla düzeldi. Merak etmeyin geçecektir bir haftaya kadar
Beri_34 yalniz en az 6 ay kullanman gerekmiyomuydu ben kullandim 1 sene kadar sonrasinda tabi 2 3 haftayi askin yan etkilerini çok iyi gördüm yerimden kalkamiyodum bile bas dönmesinden normal bunlar duygu degisimleri vs daha sonra gececek ama biraz dayanman lazim
Beri_34 müthiş bi dönme gözlerde agırlık olur . Zamanla gecer.
Beri_34 1 hafta 10 güne geçiyor ben acillik oldum ilaçtan olduğunu bile anlamadılar , serumlar falan fayda etmedi sonra kendiliğinden geçti , ilaç geri çekilmesinden dolayı baş dönmesi oluyor anksiyete falanda yapıyor
Beri_34 5 Ayda antidepresan bırakılmaz. Antidepresanlar iyileşme goruldukten 1 sene sonra daha devam edilip kademeli olarak azaltilmalidir. Antidepresan kullanırken emziriyor muydunuz ? Tekrarlayabilir bu kadar erken bırakmanız daha büyük sorunla geri donebilir
Beri_34 doktor kontrolündeyse bir sey diyemeyecegim gecer tabi ki
Beri_34 bende çok kötü oldum bırakmak çok zor şuan devam ediyorum çarpıntı ve aşırı baş dönmesi oldu
Beri_34 hangi ilacı kullanıyordunuz? Antidepresanlarda bıraktıktan bi süre sonra eski halinize gelebiliyosunuz bi anda degil iki hafta falan bi gecsin doktorunuzla iletişimi kesmeyin sinir hali bas dönmesi bulantı vs oluyormuş kullanmadım ama az çok biliyorum
Beri_34 canım çok normal yoksunluk hissi deniyor ona ben sinirsel panik atak kaygı problemi yaşıyordum 2 sene kullandım antidepresan baş dönmesi miğde bulantısı sinirlilik hali yapar düzenli beslen boş bol su iç her gün 1 tane kahve iç yürüyüşe çık kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış insansan insana değişiyor 1 hafta 20 güne geçer büyük ihtimal azıcık zorlana bilirsin çok kullanmamışsın ama birden geçecek merak etme
Beri_34 bir yakınım kullanmıştı misafirliğe gelirken unutmuş iki üç gün baygın baygın dolanıyordu başı dönüyordu dediğine göre vücut ilaca alışınca hele uzun süre kullanıyorsan kullanmadığın zaman istiyor aynı bağımlı gibi oluyor insan diyordu uzun bi süre sonra tekrar görüştüğümüzde doktor ilacı yazmamış ama bu sefer kendi dayanamayıp tekrar başlamıştı velhasıl ondan duyduğum kadarıyla böyle yan etkiler normal demişti ama sen yine bir doktoruna danış istersen
3.5 yaşında kızım 6 aylıkta oğlum var onlarla ilgilenemiyorum dünden beri inanın çok kötüyüm bu baş dönmesinden dolayı :(
Beri_34 inşallah biran önce yoparlanirsin canım cocukların da küçük 🌸🌸
EndlessLove_ ınsalah ya . İnanın dengem bozuldu gebelikte bile böyle bi baş dönmesi yaşamadım ınsallah hemen geçer
Beri_34 eminim çok ama çok zordur çünkü en basit ilacı içince bile insan gözünü açamıyor uykusu geliyor sürekli bunun gibi bi sürü şey olabiliyor. Rabbim gücünüze güç katsın inşallah kısa zamanda toparlanırsınız
EndlessLove_ Allah razı olsun canım çok teşekkür ediyorum 🙏🏻
Dilekkkk19 5.5 ay kullandım. İyi hissedince bırakmak istedim doktor kontrolüyle. Birde emziriyorum açıkçası dhaa fazla içmek istemedim iyi hissettiğim için
Sevvalanne evet gözlerimde ağırlık var umarm en kısa sürede geçer🙏🏻🙏🏻
Karakedi666 şuan nasılsınız
Beri_34 çok geçti üzerinden , çok şükür ne iyi ne kötü zaman zaman iyi zaman zaman iyi ben obsesiflik için antidepresan kullanıyordum
Beri_34 selectra kullandığınızı söylemişsiniz diğer postunuzda selectra isimli ilacı emzirirken kullanmanizi doktor mu söyledi
Karakedi666 benim 2. Dogum sonrası yaşadığım bi boşluk hissi oluştu sürekli ağlamalar sebepsiz . İçime sıkıntı giriyordu lahusa depresyonu dedi doktor postpartum sendromu diye de geçiyor internette . Öncesi yok yani ilk defa kullandım ilacı mecbur kalınca zamanla geçebilirdi belki ama ben destek almak istedim
Ikicocukbiranne evet emziriyordum doktor ona uygun bir ilaç vermişti zaten
Ikicocukbiranne 5 ayda neden bırakılmasın ? Doktor uygun görüyor ki bıraktırdı siz daha mı iyi biliyorsunuz ?
Ikicocukbiranne ne alaka ya benim eşim bıraktı 1 sene olmadan hiç sorun olmadı. Doktordan daha iyi bilir gibi konuşmayın
Ikicocukbiranne bende kullanıyorum çok kilo aldım vermek istiyorum
Ikicocukbiranne Eeee yani tabiki doktor söylemiştir kimse kendi kendine aaaa kötüyüm ben diyip antidepresan ilaç almaz emzirirken kullanılmaz demişsiniz doktor kullan demişki kullanmış demek kullanılıyor…
Beri_34 peki sütünü sağ dök dediler mi
Beri_34 ben lohusalık döneminde depresyon yaşadım söylediklerinin aynısını yaşadım bir süre sonra geçti destek almadım malesef☹️ ergenlik döneminde anksiyete depresif bozukluk vs kullandım bir süre sonra geçen sene OKB ve bir kaç sebepten 6 7 farklı ilaç denedik bana çok etki etmiyor artık
Zeyzeh2 ah ınsallah dua edin lütfen. 🫶