Çok yakın bir kız arkadaşım doğum yaptı 40’ı çıktı şimdi bebeğini görmeye gideceğim ona güzel bir kutu hazırlamak istiyorum içine neler koyabilirim? ☺️
secretgiggle zıbın çorap kız ise şirin bir elbise ayakkabı mini ayıcık gibi hediye kutusu olabilir :)
secretgiggle bebek bezi, ıslak mendil, emzik, bebek kiyafeti koyabilirsiniz
secretgiggle şampuan, yaz için şapka, zıbın, bi yazlık takım, anne için güzel bir çikolata, belki bir bileklik ya da güzel bir saç aksesuarı falan. Tek bebek için değil de anneye de bir şey koysanız çok mutlu olur o şu an lohusa psikolojisindedir öyle iyi gelir ki
secretgiggle bebek icin bisiler alabilirsin bebegimi gormeye gelenler 6 9 aylik seyler almislardi
secretgiggle valla bana küçük kavanoz da tuz un pamuk şeker geldi sonra 3 tane yumurta süslemişler şekiller falan çizmişler içine de çerçeve koymuslar kimi arkadaşım hediyeli getirdi kimi arkadaşım dediklerimi koyup getirdi ☺️ Trendyol da var isterseniz ordan da alabilirsiniz 😇
secretgiggle ben 40 uçurma sepeti hazırladım 1 yumurta 1 ayıcık ve küçük cam tüplere kahve un kere pamuk para gibi şeyler koydum süsledim annesine de pijama almıştım
secretgiggle valla yukarda yazilanlar çok şirin güzel ama bence yenilecek biseyler götür ya. Ne bileyim ben doğum yaptığımda kimse yoktu yanımda. Komşuların günü vardı. Ben gidemiyorum diye koca bı tabak hazırlayıp göndermişlerdi. O tabaktan aldığım lezzeti hicbi yemekten almadım herhalde 🥲 şimdi nerdeyse 4 aylık olduk. Ahdım var kime bebek görmeye gideceksem ya bi tepsi poğaça ya kek ya kurabiye mutlaka evden bişey yapıp götüreceğim.
secretgiggle ben olsam kuruyemıs tatlıı bez ıslak mendil götürürüm ki öyle yaptım daha çok ihityaca yöneliyorum🤣
secretgiggle kuruyemiş çikolata falan konur bizim burda
Bssraa2
Serpil09 yeyecek konulur mu kurulemiş falan bazı kutularda gördüm ama
secretgiggle bence konulur anne için
Pol34 Aaa evet ama ne koysam bilemedim
ela3448 Onlar ne için ki 😀
secretgiggle aklıma ilk çikolata geldi bana gelse mutlu olurdum 🤣 takı olarak bileklik kolye gibi bir şey olabilir eğer süslü biriyse sever bence hem pahalı değil hem de kullandıkça sizi hatırlar. Çok güzel taçlar oluyor saç için böyle şık bir şey. Evde baya kullanılıyor. Ben arkadaşıma bebek harici olarak bi kutu kurabiye almıştım onu jelatine koyup kurdele takmıştım. Pijama takımı almıştım. Bir de bahsettiğim taçlardan almıştım çocuğu 3 yaşına yakın halen kullanıyor görüyorum bazen instada
secretgiggle üzerlerinde yazıyordu işte pamuk- yumuşak kalbi olsun şeker-ağzının tadı hiç bozulmasın şeker dilli bir çocuk olsun gibisinden anlamları var
Pol34 Teşekkür ederim 🌸
Findukezmesi Ama 40 gün oldu yinede olur mu
secretgiggle yani herkesin lohusaligi farklıdır tabi ama benim bebeğim huysuzdu yemek falan hakgetire. Bir de lohusa depresyonu falan bayağı sarsmisti. bana arkadaşlarım ablam saklama kaplarında yemek kek poğaça getirmişlerdi ağlayarak yemiştim 🥲 Yani altın getirseler bu kadar iyi gelmezdi. İlk 3 ay bence bu gibi şeyler götürülür. Eskiden olsa aklıma gelmezdi ama insan yaşayınca anliyor. Çok konuştum kusura bakmayın siz en iyisini bilirsiniz.😅 💐
Findukezmesi Teşekkür ederim kendi lohusalığımı hatırladım ve hak verdim 😀