Aezgi Oğlum 2.5 yasında 13.5 kg bu kolluğun iki cesiti var biri mavi baslangıc seviyesi diye geciyor kırmızı ileri seviye diye hangisini tavsiye edersiniz kırmızıyı alsam daha uzun süre kullanır diye düşünüyorum ama kararsızım kullanan anneler tecrübelerini söyliyebilirmi
patilianne Aezgi bende 2.5 yaşındaki oğlum için aldım ama mavi olanı alın benim oğlum 16.5 kilo en az 2-3 sene daha kullanır kırmızıya gerek yok suan zorlanır cocuk
Laden Aezgi kızım 3.5 yaşında falandı sanırım geçen yıl kullandık yeşilli sarılı olandan. Ay ben hiç beğenmedim hiç memnun kalmadım ya
Fthnf_ Aezgi oğlum 4 yaşında, bizimki mavi, 2 yaz aktif kullandık bu yaz devam edicez inşallah. Kırmızı ileri seviye, mavi kadar su üstünde tutmuyor diye biliyorum. Zaten bu yaştan sonra kursa gönderirsek kırmızıya gerek kalmaz diye umuyorum :)
Laden Aezgi yani havuzda kullanımı nasıldır bilmiyorum ama denizde öyle ahım şahım yukarıda tutmadı mesela. Yada o kadar övdüler ki benim beklentim çok yüksek kaldı. Hiç böyle vay canına olmadım ben. Bildiğiniz kolluk işte
Noname21 Aezgi kormızı daha büyük ve büyük ihtimal tam suyun yüzeyinde tutmuyor Yani az biraz yüzme bilen çocuklar için Bu kolluğun tek dezavantajı suya girerken şilirip kola takıyorsun da sudan çıkınca zor çıkıyor koldan o yüzden biz hafif havasını alıp çıkarıyorduk
Noname21 Aezgi hayır suya girmeden şişirip sudan çıkınca hafif havasını indirip çıkartın kolları iyi tutuyor ıslak da olunca kolay çıkmıyor
Atesbebek Aezgi hayır inikken takip kolda şişiriyorsunuz. Çıkıncada havasını alıp koldan çıkarıyorsunuz.
Atesbebek Valla başlangıç seviyesini aldık 2 senedir kullanıyoruz 1 yaştan beri çok rahat kendi halinde takılabiliyor. Çıktı etti derdi yok. Yanımızda takılıyor. İlla elimizde çocuğu tutmamız gerekmiyor. Hemde kendi kendine yüzmeye çalışıyor bence çok faydalı o zaman 320 ye almıştım hiç acimadim yani verdiğim paraya .
Aezgi Atesbebek benimde 2.5 yasında ilk zamanlar almadığıma cok pişmanım su an 700 tl olmus ama yazlığımız var sürekli denizdeyiz cocuğu hep kucağımda sokamıycağım icin mecbur almam lazım evelki seneler sıradan markalar aldım hep battı durmadı su üstünde