Kızlar bugun gün boyu hareket azlığı vardı şuan daha da azaldı napsam bilemedim ya korkmaya da başladım sabah ilk işim sağlık ocağına gidip kalp dinlemek olucak, ama ne seneple böyle olmuş olabilir başına gelen var mı hemen acile gitmelimiyim of ya çok minik hareketler var
Balse normal canım hareket olduğu sürece merak etme. Yorulmuşsundur o da yorulmuştur yeri daralmıştır hareket etmezse sorun olabilir
Balse benimde oğlum hamileyken bi ara öyle oldu karnima hareketler yapıyorum yok tatlı yedim yok sonra 1,2 saat geçti çok şükür dönmeye tekme atmaya başladı insan korkuyor ama için rahatlaryacaksa sağlık ocağına falan git
Balse Acile gidip baktıra bilirsin
Balse Hareket varsa hemen endişe etmeyin. Dönmüş olabilir o yüzden de bazen hareketleri az hissedilebiliyor. Uzun süre hiçbir hareket olmazsa o zaman hastaneye gidersiniz, biraz solunuza uzanın dinlenin
Elika00 aklıma suyun azalması kordon dolanması gibi şeyler geldi 😣
Balse kız dur ağzını hayırlı aç. Biraz uzan Tatlı birşeyler ye ayağını yukarı doğru kaldır uyuyordur belki bebişko. İnsan korkuyor haklısın ama birşey olmaz her zaman çok hareketli olmazlar belki duruş pozisyonu değişmiştir hareketini çok hissetmiyosundur
Elika00 doğru diyorsun kötüyü çağırma kötüyü çağırmamam lazım😣