11 ay 5 gunluk ama uzandığı yerden oturmaya kalkmıyor hala koltuktan da tutunmuyor öyle bi çabası da yok endişelenmelimiyim yaşını alacak uzandığı yerden oturmamasi beni endişelendiriyor
Aslananne1 oturabilmesi lazım canım doktoruna sordun mu ? Belki tembel bir bebektir o da olabilir tabi ki ama en azından doktoruna söyle bir kontrol etsin
Aslananne1 emekliyo mu benim bildiğim yattığı yerden oturmak emekleme ile gelen bı özellik koltuklara tutunmak zorunda değil benim kızım öyle yürümedi
Aslananne1 benim bebeğim 11 aylık daha yeni oturmaya başladı uzandığı yerden sürünerek oturmaya başladı yeni kalkmaya başladı bence acele etmeyin ben etmiyorum şahsen keyfi bilir sağlığı yerinde olsunda 🤣
Aslananne1 doktora danıştınız mı ? Eğer gitmediyseniz gidin belki normaldir belki değil bilemeyiz her bebek farklı. Tembel bi bebekte olabilir Allah korusun ama bi sorunda o yüzden gidin mutlaka b12 vs bakar dr
Aslananne1 hepsinin gelişimi farklı. Doktorunuza sorun içiniz rahat etsin bizde 11 aylığız şuan elinden tutunca yürüyor sıralıyor . Yürüten de kullanmadık siz kullandınız mı
Aslananne1 kilolu bi bebek mi
Aslananne1 bunun aynısı benim oğlum da…
Elika00 emeklemiyor ondan mı acaba ama sürünüyor kurbağa gibi gidiyor komondo surunusu mu ne öyle gidiyor
Zlm emeklemiyor ama kurbağa gibi sürünüyor her yere gidiyor
Zlm ya çevremdeki herkes koltuklara tutunmazsa yürüyemez diyor korkutuyorlar beni
incitanem3 yaa sizin ki yeni mi oturdu darısı başımıza aslında çabalıyor gibi böyle yan duruyor uzanirken öyle kalkmaya çalışıyor ama olmuyor
Aslananne1 bı doktora tabikide sorun ama ellerinin ve dizlerinin üstünde duruyo olmak yattigi yerden kalkıp oturma yetisi veriyo diye biliyorum ama siz yinede bı doktora sorun
Aslananne1 hayır canım emeklemek bi gelişim göstergesi sayılmaz yani her bebek emeklemez. Ama kendini doğrultabilmesi lazım mutlaka götür bir kontrole
Aslananne1 benim kızım öyle yapmadi bizim elimizden tutardı yürümek istediğinde eskiden yürüme arkadaşı falan yokmuş çocuk yürümek için koltuktan destek almak zorundaymis bence ondan diyolardir ona takılmayın hazır olunca yürür
Aslananne1 evet yeni başladı yattığı yerden kalkıp oturmaya
Elika00 iste dogrultamiyor yaşına alacak artık hala oturmuyor tek başına
Zlm destekli bi şekilde adım atıyor ama kambur bi şekilde adım atıyor ama normal de kambur durmuyor koltukta tuttummu 4,5 saniye dik bi şekilde desteksiz tutuyor kendini sonra yine düşüyor
Aslananne1 yürür yakında yürüme arkadaşı alabilirsiniz belki iyi olur
Aslananne1 bunlar normal şeyler değil canım çoğu bebek için. Bazı bebekler de hiçbirşey olmaz bebek tembel denir. Umarım senin bebeğin de tembeldir ama riske atma senin yerinde olsam sabah hemen doktora giderdim 🙏
Elika00 1 hafta daha verecem bu aralar uzanıp yan durup kalkmaya falan calisiyor bakim 1 hafta içinde olmazsa gidecem
Aslananne1 bizimkisi 13 aylık emekliyor elini tuttugumda yürüyor ama kendi bir yere doğrulup kalkmıyor emeklemesi de komindo tarzı doktora götürdüm değerleri normal çıktı zamanla kendi yürür dedi doktor pek onemsemedi
Glnrck aynı benim oğlum gibi komando gibi emekliyor
Vlns yürüme arkadaşı aldık ama daha hiç kullanmadik çünkü ona tutunmasi ve dusmemesi lazim e benim oğlumda 4,5 saniye duruyor düşüyor ondan daha geçemedik ona
mrsheisenberg hayir kilolu bi bebek degil