Kapadokya’da tatil yapan var mı acaba ? Önerebileceğiniz oteller var mıdır ? Akşam yemeği için ne yaptınız ve akşam yemeği ücretleri nasıldı restaurantların?
Zamansizportakal yunak otelde kaldık güzeldi restoranlar çok pahalı idi 3 yıl önce gitttik şimdi ne olmuştur fiyatlar aboo
Zamansizportakal Ben gittim ama 4 yıl oluyor o znm ucuzdu şuan baya pahalı trivagodan bakın otellere kahvaltı otele dahil öğlen çarşıda yiyorduk aksam asmalı konakta yedik bi kaç kez oranın fiyatları daha pahalı ilk asmalı konak ’ta müze olarak gezilen degil güneş kremi ve dudak nemlendiricisi kesin alın havası cok kuru dudaklarınızı çatlatıyor hemen
Zamansizportakal ben nevsehirliyim size önerilen lüks yerlerde yemeğinizi yemeyin mesela avanosta bir yer bulup yiyebilirsiniz oteller Göreme Ürgüp uchisarda çok fazla ama fiyatlar baya yüksek olur eğer aracınız varsa merkezde daha uyguna otelde kalabilirsiniz ki bütün gezeceginiz yerler merkeze 15 dakika en fazla
Zamansizportakal 3 yıl önce bir mağara otelde kaldık. Sabah kahvaltı şeklindeydi. Dışarda yedik akşamları. Ama o zaman bile gecelik 2500dü. Bir tanıdık sayesinde bayağı ucuza kalmıştık biz.
Zamansizportakal Alp hotel kapadokya da kalmıştık ilk gittiğimizde, sabah uyandığımda camdan baktım ve balon manzarası vardı çok hoşuma gitmişti. İkinci gittiğimde baska bir otelde kaldık ama onun böyle manzarası yoktu ama otel olarak güzeldi yukarda barı vardı ufak
Zamansizportakal biz 3 sene önce gitmiştik çok güzel kesinlikle gidin ben yazın bile gitmeyi düşünüyorum ama biz gittiğimizde herşey dahil ATV at türü vs herşey dahildi otel yemek herşey 3000 TL idiydi Dedeli konakti çok ilgililerdi Ramazan abi vardı çok iyiydi bence oraya bakın balona gidin sabah izleyin urgup heryeri guzel
Zamansizportakal anatolian house a gittik göremede çok memnun kaldık restaurant yemekleri çok pahalı yalnız hsberiniz olsun ama avonosta köfteci yusuf var isterseniz orada yiyebilirsiniz yemeğinizi
Sedoa_ kaç gün kalmıştınız acaba ? Bir gece iki gün yeterli olur mu sizce gezilecek yerler için bebekle zaten zor olur gezmek onu da düşünüyorum
Storymoon kaç gün kalmıştınız acaba ?
Zamansizportakal 1 gece az olur bence 2 gece yeterli sabah balon izlemeye gidin mutlaka
Zamansizportakal 4 gün 3 gece zaten yetiyor benim şansım otel yeni açılıyordu o yüzden çok uyguna kalmıştık 4 kişi
Zamansizportakal 1 gün ıhlara vadisi için ayrın orası cok büyük diger gün ürgüpü gezin diğer günde aşıklar tepesi balon şarap mahzeni asmalı konak olabilir
Storymoon Ihlara vadisine bebekle inip çıkmak zor olur mu ki 🙏🏻🌸
Storymoon şarap mahzeni yer altında dimi bebekle gidilir mi acaba boğucu mu ortamı
Sedoa_ sabah kaç gibi gidiliyor acaba ?
Davuterenn Avanos daha mı uygun oluyor yeme içme için ? 🤗
Pinar_kb mağara oteller boğucu oluyor mu peki ?
pollyyannagbik bakacağım Alp görene teşekkürler 🌸❤️
Zamansizportakal hayır kesinlikle. Normal odalardan farkı taş oluyor. Her şey normal otel odası gibi. Ama en hoşuma giden oda da jakuzi olmasıydı 😁
Zamansizportakal gün doğmadan hazırlık başlıyor şafak sökerken balonlar havalanıyor
Zamansizportakal yolları düz sıkıntı olmaz ama iki girişi var biri komple merdivenli yol siz diğer yoldan gidersiniz
Zamansizportakal ben ailemle gitmiştim evli değildim o yüzden hatırlamıyorum ama boğucu değil serin oluyor
Storymoon teşekkür ederiiiim 🌸
Elifinannesi33 bu dediğiniz yere baktım çok güzeldi gerçekten ama başka bir yere kaporayı gönderdikten 2 dk sonra gördüm mesajınızı çok üzüldüm kısmet değilmiş 🙈🙈