Kızlar rutin hastanedne cıkmadan önce topuk kanı alındı. Bir hafta sonrasına sağlık ocağı için randevu verildi fakat 4 gün sonra tekrar sarılık için doktor aldı. Şimdi sağlık ocağında sonucumuz doğru cıkarmı o kanın beklemesi gerekmiş sanırım bir sayfada okudum
Murbur yani bir sorun olacağını sanmıyorum. Bizimde toplamda 4 kere alındı
Murbur hayir herhangi bi problem oluşmaz rutin hastaneden cikmadan alınır 5veya 7.gün aile hekiminin arar yine alınır kontrol amaçlı olarak hastanede alınan sarılık icin oldugu icin o farklı etkilemez yani
Murbur benim bebegim sarilik oldu 2 gece hastanede yatti elinden alamadilar daha dogrusu beceremdiler aglamaktan helak oldj topugundan almaya karar verdiler bende hazir almiske 1 gun sonra saglik ocaginda aldirmam gerekiodu testine bakar misiniz dedm tekrar cocugu delik desik etmek istemedim
210922Pars biz birinciden sonra tekrar cmt verince şuann4 gün önce olucak sonucu etkilermi ondan çekinfim
Murbur yok etkilemez bekleme süreleri oluyor onlarin içiniz rahat olsun
210922Pars siz hemşiresiniz sanırım çook teşekkür ederim. Bu benim ilk anneliğim. Her açıdan tedirginim. Şimdi son topuk kanının üstünden 4 gün geçtiğinden acaba yanlışmı çıkar vs vs kafamın içini yedim hemşiremizede ulaşamadık çarşambada randevu verdiler öyle gitsem mi gitmesem mi arada kaldım
Murbur tabiki haklısınız söz konusu bebeğimiz olunca her konuda insan şüpheye düşebiliyor eger bi sorun olursa onlar sizi arayacaktır onun dışında tekrar gitmenize gerek yok bazi durumlarda değerlerde hafif anormallik çıkabiliyor bu durumda tekrar topuk kani istiyoruz tam emin olmak için
210922Pars çok teşekkür ederim size 🙏🏻