Biz 4.ay atağı yaşıyoruz uykuyu reddediyor bebeğim 😞 yaşayan var mı
ElifDefne3535 evet her anne yaşamıştır herhalde 😂 çok zor Allah yardımcın olsun
ElifDefne3535 benimde aynı şekilde uyku yok gündüz hep 10 dk falan uyuyor o kadar gece de zor uyuyor sürekli uyanıyor ağlıyor genel olarak
findikbrnlu0_ amin amin 😄
Akca28 benimde benimde istiyor ki sürekli memede uyusun diğer türlü uyumayı reddediyor kendi kendine uyuması zaten imkansız tam uykular düzene girdi derken 4.sy hoşgelmedi hiç 🫣
ElifDefne3535 maalesef öyle bu uykusuzluk nasıl düzelecek 🤦🏻♀️
Akca28 ah bir bilsen günde kaç kere uyutuyorum sayamıyorum artık 😄
ElifDefne3535 bende öyle 😂😂uyumuyor artık bende uyumuyorum
Günüm onu emzirmeye calısmak ve uyutmaya calısmakla geçiyor… dört bucuk aylık 3 bucuktan beri böyleyiz gündüz 30 dk geceleri asırı uyanma ve uykuya da zor dönderiyorum
Hilal126 meme reddi de var mı bizde gündüz uyku sıkıntılı meme reddi var anca uykuda emziriyorum gece güzel emerse 4 saat kadar uyuyor tabi arada mızmızlanıyor uykuda ama öyle ağlamak değil
Öncesinde de gazdan uyumuyordu zaten 😂o gececek rahatlycqm sanıyordum
Remziyeyldz evet var bi dört beş gün öncesine kadar gündüz neredeyse emmiyordu bi uykuda yakalarsam emiyordu şu an da da zorlanıyorum ama hiç emmiyo değil vazgecmeyin sakin zamanlarını kollayın biraz mayışınca alın hemen ama zorla memeye götürmeyin almadıgı zaman öyle tamamen bırakır
Hilal126 zorlamıyorum uykuya dalarken veriyorum çok yorucu ama pes etmiyorum zaten biberon da tutmuyor
Remziyeyldz malesef cok yorucu aynı dırumdaym