Ezoli35 Merhaba kızlar 5 aylık olduk bebeğinizin gelişimi nasıl ilerliyor neler yapıyor? Ne gibi uğraşlar yapıyorsunuz
Saripapatyaannesi34 Ezoli35 biz 5 ay 3 günlüğüz oturmayi çok seviyor yere koyunca hep dönüyor şarkı dinlemeyi söylememezi cok seviyor heyecanlanıyor bütün gün yerde kendisi ile yuvarlanıyoruz😁
Aspoka Ezoli35 bizde 5 ay 1 günlüğüz yerde dönüyo sürünüyor salya çok var o kadar pek de bişey yok yani 😍😂
Alieva Ezoli35 , merhaba ☺️ 5 ay 26’yız. 🤲 Aşırı hareketli, dönüyor, emekliyor, asla durmuyor 🤦♀️ yürümeyi seviyor, ayaklarının üzerinde 5 saniye dik dura biliyor tek başına. 🤭😃
gokalpkus Ezoli35 5ay 1 günlüğüz ☺️ ayaklarını seyretmeyi çok seviyor seyretmrklr kalmayıp tutuyor hatta bu sabah ayapını tutmuş ağzına götürürken çok sevimliydi ☺️. şarkı söylememe bayılıyor kendide gığılanmalarıyla bana eşlik ediyor. kucakta aynaya bakarak şarkı söyleyip dans ettiğimizde çığlıklar atıyor gülerek. doğduğundan beri hem meme heme mama gidiyoruz artık mamasını mama sandalyesinde yediriyorum. yerde yatarken yarım yan dönebiliyor. sürekli sohbet etmemizi istiyor. herşeye elini uzatıyor. kucağımdayken ona baktığımda elleriyle yüzümü tutup ağzını açıp yanağımı ağzına çekiyor sanırım öpüyor ☺️. sonra dişi kaşınıyor olacakki herşey ağzında hele ellerim ilgi noktası sürekli ağzında olsun istiyor. bu ara gece uykuları çok sık bölünmeye başladı gecede 10defa kalkıyor 😴 kucak delisi. destekli oturabiliyor ama ben çok oturtmuyorum. istediğini artık ağlamadanda ifade edebiliyor ya da ben alıştım ne dediğini anlayabiliyorum artık 😁
Aysenurr_yunus 5 ay 18 günlüğüz emekliyoruz aşırı hareketli ama biraz zayıf Bebeğim bar ona şarkı söyleyip şarkıya göre hareketler yapıyorum bayılıyor en sevdiği aktivite bu
Yasemin34 Bizde 5 ay 1 günlüğüz oyun halasında oyun oynuyor dönüyor beraber şarkı söylüyorum bol bol konuşuyorum fışfış kayıkçı oynuyoruz buna bayılıyor uçtu uçtu yapıyorum elimle yüzü mü kaparım cee diyince çok kahkaha atıyor mama sandalyesine koyup masada yemek yerken yanımıza alıyorum oda masanın bir parçası oluyor ablası oynatıyor öyle zaman geçiyor
Ezoli35 Yasemin34 mama sandalyesinde oturuyor mu maşallah ona 🙏🏻 Bizim daha dengeyi kuramadı.çokça şarkı söylüyorum ama hiç gülmeyi bile sevmiyor
Aysenurr_yunus Ezoli35 sıkmayın çanınızı bence kiloyla alakalı biz biraz zayıf olmdugumuz im emekleme işi çabuk oldu bende zayıf diye cok kafaya takmıştım erken emekleyinve demekki yapısı böyle dedim
Ezoli35 Saripapatyaannesi34 maşallah biz kucak delisiyiz keşke oyun halısında olsa bende nefes alsam azıcık hep kucak hepp
Yasemin34 Ezoli35 sağolun oturmayı seviyor her çocuk farklı oluyor doktoruna bugün götürdüm atlık kontrol için doktor oturttu baktı oturma duruşu çok güzel dedi ayaklarının üstüne bastırdı dik duruyor sadece yürütece koymayın yasak dedi kızımı koymuştum mesela şimdi oğlanı bilmiyorum kafam karıştı kızımda bilmeden hata yaptım 2.ci bebek tecrübeli olunuyormuş
Saripapatyaannesi34 Ezoli35 bizimkide kucakta maalesef yerde ben olmadan asla durmuyo yoksa en fazla 10 15dk
Ezoli35 Alieva maşallah yaaa tembel çıktı bizimki. Ya kiloyla mı alakalı acaba 11 kg oldu kısıtlıyor sanırım
Alieva Ezoli35 , MaşAllah gününüz olsun ❤️ Hayır ya kiloyla alakalı değildir bence. Her çocuk farklıdır bi bakmışsınız dönüyor, emekliyor, belkide kendini hala hazır hiss etmiyor. 🤭 Bu arada MasAllah tompişe ❤️ Anne sütümü alıyor ?
Crndurukmrc Oturmaya başladık ama arada devriliyoruz tam desteksiz değil,kendi dönebiliyor yüzükoyun haline geliyor.oyun oynuyor kendi kendine bazen oturarak bazen yatarak yerde.bizdede tek başına kalınca bir süre sonra ağlıyor kucak istiyor.yakındada mama sandalyesine geçiş yaparız diye düşünüyorm 😊
Ezoli35 Alieva evet tabi her bebeğin gelişimi farklı oluyorbi zamanı vardır mutlaka..anne sütü alıyor çoğunluk geceleri mama veriyorum bir kaç kere canım
Reyyan-Lara Bizde 5 aylığız meme mama kelimelerini çıkartıyor ama hep kucakta durmak istiyor daha dönmüyor ama bacaklarından destek alarak geriye attırıyor kendini konuşuyorum hatta çok konuşuyorum 😂gece çenemin ağrıdığını hissediyorum 🤦♀️müzik dinletiyorum egzersiz yaptırıyorum
Aayyssnnrr Belimdeki 5 ay 10 günlük dönüyo yuvarlaniyo sürünüyor yattığı yerdenbaya kafasını kaldırıyor gezmeyi çok seviyo oturmak istiyor destekli otutturuyorum uçtu uçtu oynuyoruz ellerinden tutup kalktı yattı yapıyoruz ona bayılıyor cee oynamayı seviyor ve eller hep ağızda damaklar kaşınıyor