Günaydın arkadaşlar 3aylık bebeğim önceden mamasını cok güzel yerdi ama son 1haftadır mama yerken resmen savaş veriyoruz değişik mamada denedim belki tadını sevmiyodur diye ama fayda etmedi lütfen yardım edermisiniz başka ne yapabilirim bu durumu yaşayan varmı ???
Mrvtmrrr bu aylarda böyle olabiliyo benim kızım da aynı özellikle akşam memeyle savaşıyoruz mama veriyorum onunla da aynı
Mrvtmrrr ilgisini etrafa veriyor gnelde 3.cu ayda bebekler, etrafı keşfediyor geçici bişey tatlım keşfi bitince memeye yada mamaya dönücektir az az ama sık sık besle
Mrvtmrrr bizimkide tapıo degısık ses cıkartıo 2,5aylık suan ve mama degıstırdım denemediğim kalmadı hipp aptamil similac sma evolvia en son herobaby denedik ve cok rahatız artıl severek içiyoda ama her bebek farklı tabikide
Bende de öyle olmuştu canım benimde kızım 3 aylık dönemsel böyle oluyor ama geçiyor merak etme
Aslina97 inşallah geçer ya çünkü sürüm az yermiyor ona mamayı bırakmaması lazım
Aslina97 ağzını çok küçük açıyor ona fırsat vermiyor. Kaşığı bile ucundan alıyor
Bbsra93 valla canım ben maması yarıyo die hiç değiştirmek istemedik ama dün lansinohun yeni biberonunu aldım cok iyi bi biberon maşallah sevde kesinlikle tavsiye ederim
Bbsra93
Secil0127 vanilya şurubu Aldım migrostan evde damlalik şeklinde şişem vardı ona koydum her seferinde damlatiyordum suyunua
[bilinmeyen] 3ay geçiş dönemi olduğu için illa bu sorun oluyormuş ne yazıkki