Sezaryen doğum yaptım ilk reglimi geçen ay kızım 3 aylıkken oldum ayın 28 inde bu ay hala olmadım bu gibi düzensizlikler yaşayan oldu mu ? Allah isteyene versin kızım daha çok küçük korkuyorum test yapmaya geri çekilme yöntemi kullanıyoruz eşim çok emin
Annebiri 1 yıl düzensiz olması çok normal benimde 5 ay oldu doğum yapalı düzensiz geliyor 10 gün geciktiği oluyor
Annebiri bu bir korunma yöntemi değil çocuk düşünmüyorsanız gerçek bir yöntemle korunmalısınız. Düzensizlik normal bu arada
Annebiri geri çekilme bir yöntem olmadığı için çok rahat hamile kalırsınız
Annebiri çok normal diye düşünüyorum. Bebeğim 5 aylık daha adet olmadım. Arkadaşım 8 ay oldu doğum yapalı oda olmadı. Bi arkadaşım var 13 aylık bebeği 2 aydır regl olmuyor doktor normal demiş. Siz yinede gebelik testi yapın içiniz rahatlasın
Annebiri geri çekilme korunma yöntemi değildir inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Annebiri aynı durumu yasadım gecen ay esımde emındı kendınden duzensızlık oluyormuş haylada öyle 🙂
Üstte kalsın
Nazlibebegim allah razı olsun içimi rahatlattınız
Üstte kalsın :(
Annebiri stres yaptıkça da gelmiyor ben test yaptım 6 gün sonra tek çizgi içim rahatladı sonra hemen adet oldum çok stres yapmıştım
Benimde 1 ay 20 gün geçikti sonra geldi
RabiaKezici insan stres yapıyor
Ballinin_annesi evet haklısınız spiral taktırmak istiyorum ama bilgim yok reglin 2. Günü mü gitmek gerekiyor taktırmak için
Nazlibebegim sanırım ben de öyle birliktelik yaşamak bile istemiyorum korktuğum için
Annebiri illa regl olmana gerek yok gebelik testi yaptırıp negatif çıkınca da takıyorlar
Annebiri bence bu kaç yöntemle korunsaniz iyi olur ben hep doğum kontrol hapı kullanıyorum hemde geri çekilme yinede guvenemiyorum
PatronBebek çok haklısınız bebeğimden önce 7 ay bu şekilde oldu sorun yaşamadım olsaydı da ilk bebeğim olacaktı sorun etmedim şimdi spiral taktırmak istiyorum ama nasıl oluyor takılması bilgim yok
Nazlibebegim peki emziriyor musunuz eğer emziriyorsanız ismi ne hapın
Duygu29 ben de 1 kez oldum şimdi gecikti teşekkür ederim yanıtınız için
4 ay oldu sezaryan oldum hala adet olmadm
Busrgok benim de 4 ay oldu 1 kes oldum daha olmadım
Birminikannesiyim evet haklısınız spiral taktırmak istiyorum adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor normal dönemde takılmıyor mu
Annebiri evet emziriyorum emzirirken kullanılan bı hap var sadece dedi doktorum ismi cezarette
Annebiri adetin 2. Günü diye biliyorum sağlık ocağı yada hastanede taktiriyolar