Nedir bu uyumamak sürekli ağlamak uyutup anında uyanmak valla atakmı başka birşeymi bilmiyorum birde uyuduğu zaman çok kıvranıyor ve bu hep gece yatacağı zaman oluyor gündüz gazını çıkarmıyor gecede zorlanıyor
01012023 ???
01012023 ahhh ahh 4. Aya kadar 5 tane yaparım diyodun. Ama 4. Ay atağından sonra bidaha istemem dedim. 5 ay 10 günlük yavaş yavaş bitti gibi. Çok zor geçti bizim. Allah yardımcınız olsun🙏
01012023 4. Ay en zoru bana göre bizimde 1 ay sürdü yeni geçti şükür darısı başınıza inşallah sabredin dua edin başka yapacak birşey yok 😩
01012023 allahımmmm illet bi şeydi 4. Ay 🤦🏻♀️böyle derlerdi inanmazdım. Emmeyi reddetti uyumayı reddetti sürekli agladı. 5 aylık oldu şimdi biraz biraz gecti ama bize kalan uyurken aglamak oldu ve ayakta da sallanmıyo kucakta dolasarak uyutuyorum. Allah yardımcınız olsun
01012023 3 buçuk aydan beri bizimkide öyle şuan 4 buçuk aylık 1 aydır devam ediyor kafayı yemek üzereyim
01012023 kızım 10 aylık en zorlandığım dönemdi 4. ay atağı. Uyku gerilemesini çok ağır geçirdi tabi dolaylı olarak ben de. Yani o zamanlar güzel sözler duymak isteyen biri olarak söylüyorum bu da geçiyor:) olabildiğince destek almaya çalışın.
01012023 3 ay 23 günlük bebeğim aynıyız 😣 gündüz uykusu neredeyse hiç yok uyutuyorum 10-15 dk sonra ayakta. Asla oyun halısında durmuyor hep kucakta olmak istiyor. Gece uykusuna zar zor geçiyor. 2-3 saatte bir emmeye kalkıyor artık yoruldum 😢
Umayyy1 benim uykuya geçiyor ama hemen uyanıyor acı çekiyor gibi
Duygu29 valla ben doğurduğum an dedim başka daha istemem diye hep sıkıntılı geçti benim için çok zor
findikbrnlu0_ yani normal bu durum öylemi
01012023 normal benimkide uyumuyordu gözleri kıp kırmızı oluyordu direniyordu sürekli ağlıyordu doktorum en zoru 4. Ay demişti
4 ay 26 günlüğüz ama hala devam eden bi atak 😣 geceleri saat başı uyanıyor, gündüzleri zorla uyutuyorum 15 dakika uyuyor 😩