Bebegım 5 aylık koltuktan düştü halıya ama koltukta yüksek değil 45 cm falan bebek ağlamıyor kusmuyor uyutmadık genel hali iyi kusma ateş bilinç kaybı vs yok dustuktsn 2 dk sonrs sustu zaten.. başına gelen varmı
Mervee12 geçen kuzenimin 4 aylık oğlu da yataktan düşmüştü doktora götürdüler doktor kusmadiysa bisey olmaz büyük ihtimall demis
Mervee12 o kadar çok düşüyorlar ki hiç endişelenmeyin tabiki takibini de yapmışsınız daha çok düşecekler kalkacaklar böyle böyle büyüyorlar benim oğlum da düştü insan korkuyor ama Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz hepimiz düşe kalka büyüdük
Mervee12 Benim de kızım dğm düştü 4 aylık
Bizim başımıza geldi korktuğu için bir ağlama olur elbette ama kusma gözlerde kayma bilinç kaybı olmadı ancak eğer götürürseniz çocuk doktorları belli yaş altındaki bebeklere tomografi çekimi istiyor zorunlu olarak. Ve uykulu halde çekmek zorundasınız. Bebek çok stres oluyor. 24 saat Gözlemleyebilirsibiz her zaman olduğundan daha durgun suskun ya da fışkırır tarzda kusma ayrıca gözlerde eşitsizlik olmadığı sürece inşallah bir şeyi çıkmaz
Benim de o aylar koltuktan düştü,çok yüksek değildi yükseklik sizinki kadardır,gittim hemen doktora, kusma, bakışlarda donukluk, gözlerde kayma yoksa korkma dedi, tomografi çekmeyelim boşuna ışın almasın dedi ,çok şükür bişey olmadı 🙏