Deletedmom021 Merhaba hanımlar nasılsınız? E bebekte emaye tencere ve tava gördüm. Şimdiye kadar hep buharda haşlayıp verdiğim için ihtiyaç olmadı. Ama artık yemeğe, çorbaya falan geçiyoruz. Siz neyde pişiriyorsunuz bebeklerinizin yemeğini.
Babe Deletedmom021 Kimisi bebekler icin kullanilan tencere tavalara deterjan bile surmuyormus burda okudugum kadariyla.Ben kendi tencerelerimizde pisiriyorum.Ozel birsey almadim
Serene Deletedmom021 Ben minnak çelik tencere aldım iki tane genelde onda pişiriyorum.Ama bizimkilerle karışmasın vs diye değil az miktarda pişirmek için iyi oluyor o yüzden.
Lilan Deletedmom021 bnce biraz mikrobada bağışıklık kazanmalı diye düşünüyorum. Tabi kalkıp bile bile çikolatayı vermek değil.mesela toprakta yürütmek, çamurla oynaması gibi bukadar ince detaya takılmamak lazım. Gereksiz geliyor cnm bana 🤷 tabi yine karar senin kuzum
Deletedmom021 Lilan yok ben mesela dip balıklar verilmez ya acaba öyle bir şey mi diye düşünerek sordum. Yoksa mikrop konusunda aynı düşüncedeyim hatta en büyük savaşı eşimle yaşıyorum 🤭
Deletedmom021 Lilan evet fazla cıva oluyormuş dip balıklarında o da bebeğe iyi değilmiş. Doktorumuz yeni bahsetti🤗
[silindi] Granit tencerem var onlarda yapıyorum özel bir şeyi olduğunu düşünmüyorum belki yoğurt mayalamak için güzel olabilir