Bugün 1. Ay aşımızı olduk bizim minik 4300 gr 54-55 cm geldi.🤭 çok minik yaa sizin bebisleriniz nasıl-nasıldı hanımlar kızımın 1. Ay kilosu oğlumun doğum kilosuyla aynı 😂 (karşılaştırma yapmıyorum sohbet amacli)
Beyza51 ilk ayında 5.500 du kilosu boyu de 57 cmdi
Beyza51 1.ayda 58 cm 4960 dı kilosu şimdi 44 günlük olduk bakalım :)
Beyza51 Bence o kadar minikte değil 😊 mesela prematüre bebek görseniz sizinki size iyi gelir. Benim oğlumda 1 aylıkken sizin bebeğinizle aynıydı hem boy hem kg olarak.
Beyza51 kaka yapma durumu nasıl biz çok sık yapıyoruz ya normalmi bu durum
Beyza51 benim kızım 3240 doğdu 3100 le hastaneden ciktik ,49 cm doğmuştu. 1. Ay sonunda 4300 olmuştu boyu da 56 cm di. Şimdi 4. Ay bitti kocaman oldu gibi geliyor tam bir bebek kucak dolusu ama ilk doğduğu zamanlardaki minikligi çok daha ayrı ,her günü farklı ya ❤️
Üstte kalsın.
⬆️⬆️⬆️
Damlanurrr oyy tontiş maşallah🥰
Sseyma65 maşallah bebisinize.
Dondurmalikahve ben Oğlum la karsilastiriyorum sanırım oğlum 1 aylıkken 59 cm 5500 gr dı kızım ufak geliyor gözüme😀 ama tabi doğum kilo ve boyuna göre gayet iyi minigim .
Benim bebegim 15gunluk 50cm nasil sizin 58cm ya benim cocugum cok mu ufakkkk 37haftalik dogdu
Sweetmom32 hayır canım öyle karşılaştırma bebeğini, bazen bebekler ayda 4 cm bile uzarlar ama bazen 1 cm uzar genlerle de alakalı. Mesela oğlum 1 yaşında geçen ay 3 cm uzamıştı bu ay 1 cm uzamış sadece. Ve bebeklerin 2 yalına gelene kadar gelişim boy üstünden değil kilo üstünden bakılır
Anneolmak93 günde 4 5 defa yaptığı oluyor yenidoğanlarda normal demişti ebemiz.🥰
Beyza51 bizimki 7-8 buluyor tedirgin oldum ya
Anneolmak93 az az mi yapıyor yoksa çok mu
Beyza51 az az yapıyor hepsinde bez dolu olmuyor
Nazendehanim evet ben bu hallerine bayılıyorum hele ki omzuma koyup masaj yapmaya bayiliyorum.🥰 birkaç aya kadar çok hareketlenecek ve istediğim gibi sevemiycem.
Beyza51 tabiki ilk ay çok çok farklı ama yine de öyle düşünmeyin her ayın zorlugunun yanında çok güzel yenilikleri var muazzam denge ,en zor olan ilk ayda bağ kuruyorsunuz sonra bebeğiniz büyüyor sizi taniyor gülüyor kahkaha atıyor oynuyor
Yaa minik olsun bosverin, saglikli olsun da. Benimki de öyleydi şimdi 4 aylık birden büyüdü kıyafetleri olmuyor. Bakınca gözlerim doluyor çabucak büyüdü diye, tadını çıkarın miniğin, bir daha hiç o kadar küçük olmayacak :)