YesimDemirturk Oğlum şuan 14 gunluk. 6 günlükken 20 değerle sariliktan hastaneye yattık 2 gün kalıp 8le ciktik. Tiroid testi yapılmış ve doktorumuz tiroid bezinin az salgiladigini 2 hafta sonra kontrole gelmemiş gerektiğini söyledi. Araştırdım uzunca bir süre. Emme güçlüğü yazıyordu belirtilerde.Bebeğim 1 buçuk saate bir kendiliğinden uyanıp emmek istiyor. Uyanık kalamama ve uyansa bile çok yorgun bı görüntüsü olacağı yaziyordu. Bazen uyanıp çok güzel harketleniyor bazende gerçekten gözlerini yarı açıp yarı kapatıyor sürekli gözleri kayıyor uykuya meyilli oluyor. Geçmeyen sarılık yazıyordu sariligimizi tedavi ettirmemize rağmen yeniden yukseldi. Bu belirtileri verip sonucu temiz çıkan bir anne var mı? Daha kontrole 1 hafta var ve içim icimi yiyor.
theQueen YesimDemirturk Rabbim yardımcınız olsun acil şifalar versin inşallah. Konuyla ilgili bir bilgim yok ama postunuz yukarı çıksın diye yorum yapıyorum.
Cemreminem YesimDemirturk Bizde hipotroidi çıktı ama o belirtilerin hiçbiri yoktu. İlaç tedavisine başladık.
Ntugba YesimDemirturk ablamın bebeği doğalı 1 hafta oldu canım 3. gün kontrolünde sarılığı yüksek çıktı 4 gün hastanede kaldı biraz da olsa sarılığı düştü ama tsh hala yüksek kontrole gidiyor sürekli inşallah çabucak geçer
YesimDemirturk Ntugba bizde 5. Gün yatmistik tedavi edildi 2 gün sonra yine başladı ogün bugündür hala var
YesimDemirturk Ntugba sadece emziriyorum canım başka bir tedavi yok düştü çok şükür şuan 3lerdeydi en son 1 e falan düşmüştür büyük ihtimalle