Karanannesi Kızlar oğlum bugün hiç kaka yapmadı dün de çok az yaptı karnı çok şiş yardım lütfen masajlar duş her şeyi denedim çözüm olmadı
Araseymen Karanannesi benimkide ayni dunden beri yapmadi ama normal.anne sutu+mama destekli besleniyoruz yarinda yapmazsa 1 cay kasigi zeytinyagi veririm doktor mamaya baslayinca kabiz olursa ver demisti.
Limonn Karanannesi mama içiyorsa normal benm bebegim de küçükken dokuz on güne kadar yapmadığı oluyordu cok zorlanırsa çörek otu yağı veriyordum
RuzgarUlas Araseymen merhaba bebeğiniz kaç günlük benim oğlumda kabız oldu dünden beri perişan olduk hiç durmuyor 18 günlük acaba zeytinyağı vermeli miyim
Karanannesi RuzgarUlas bebeğim bu postu açtıgımda 20 günlüktü . Doktor 10 güne kadsr mormal demişti ben em son dusta saatlerde kalfıö li ağlamadın rahatlasın diye saatlerce kaldık orada uyudu uyandı o derece dus sonrası yorgunlıktan uyudu ve uyandıgında yaptı kakasını
Araseymen RuzgarUlas 1.5 aylık benimkide 3 gundur yapmiyordu bu sabah mamasina 1 cay kasigi zeytinyagi kattim 2 saat önce yapti.