[silindi] Merhaba hanımlar oğlum 1 yaşında haşlanmış yumurtayı yediremiyorum tariflerinize ve önerileriniZe ihtiyacım var aşı olacak 8 kasımda alerjisinin olup olmadığını öğrenmem lazım
diyabetli_anne [silindi] pirinç unu su ve yumurta sarısını karıştırıp muhallebi yapıyorum öyle yediriyorum haşlanmış benimki de yemiyor
Furkansmomy [silindi] benimki başta yiyordu şimdi yemiyo omlet yapıyorum içine bazen ince kıyılmıs maydanoz veya dereotu börek gibi pişiriyorum yiyo bide yumurtalı patates favorimiz
Durununannesi23 [silindi] ben kızıma çeşitli omletler yapıyorum. Patatesli peynirli Pırasalı ıspanaklı soğanlı sizde böyle bi deneyin. Haslamasini da beyazını çok severek yiyor sarısında biraz sorun yapıyor onu da oynayarak ilgisini çekerek yediriyorum
[silindi] Slndnz aşı için yumurta beyazı yemesi gerekiyormuş alerjik tepki verirse sağlık ocağı yapmıyormuş aşıyı o sebepten haşlanmış yedirmek istiyorumda tabi omlettede beyazı oluyor
22essamieray [silindi] bir defaliksa parka felan goturup orada yedirebilirsiniz yada arkadas ortaminda o yedi hadi sende ye felan dye
[silindi] Furkansmomy oh maşallah oğlum henüz pütürlü yemiyor geç geçti ek gıdaya herşeyi geriden geliyor malesef mümkün değil lokma lokma birşey yedirmem tükürüyor
nurayuzun [silindi] krem peynir seviyor ikisini birlikte veriyorum bende ama beyazını yemeye başladığından beri sarısını istemiyor
BerrinMercan [silindi] ben peynirle ezip yediriyorum şimdilik sade beyayazını verince atıyor birde yarım domates rendeleyip peynirli omlet yapıyorum yiyor