Senossss Airbynbden ev bakıyorum Muğla tarafını istiyorum 6 aylık bebeğim var. Dalaman,Datça,Bodrum neresi sizce mantıklı olur? Arabamızla gideceğiz her gün yeni bir plaja gideriz hemde orayı gezeriz diyoruz.
bebek-kaya Senossss Muğla akyaka mutlakaaa görmelisiniz her sene orda konaklıyoruz ordan istediğimi her yeri de geziyoruz
CmreKSidar Senossss muğla’lıyım bütçenize bağlı ama Bodrum Muğla nın diğer ilçelerine çok uzak Dalaman küçük bir yer ama her yere yakın Datça’da çok bakir çok güzel diğer yerlere uzak nasıl bir tatil düşünüyorsunuz
CmreKSidar Senossss Akyaka çok güzel oda her yere yakın apartlar daha ucuz otellere göre Dalaman’da gezeceğiniz bir yer yok ama denize koylara diğer ilçelere yakın ama Akyaka da Azmak nehrine gidersiniz yada sahilde yürüyüş yaparsınız o avantaji var. Ben Dalaman’a yakın oturuyorum.
Senossss CmreKSidar anladım çok teşekkürler Akyaka’ya bakacağım💕🌸 mutlaka şunu yiyip deneyin dediğiniz bir şey var mı☺️ veya plaj olarak şuraya mutlaka gidin dediğiniz
Patricia Senossss akyaka çok büyük bir yer değil bodruma gidersen mutlaka sebzeli dönerinden ye severseniz deniz ürünlerini tüketebilirsin. Bodrum bitez dondurmacısı meşurdur bir de mantısı 🙈
CmreKSidar Senossss Akyaka’ya yakın Akbük plajı var çok güzel ama aşırı kalabalık. Akyaka’da tekne turu yapabilirsiniz Marmaris’te tekne turunu kesinlikle öneririm. Aşırı güzel koylara götürüyor Dalaman’da sarsala koyu var halk plajı ama denizi çok güzel yolu virajlı. Ortaca’da aşı koyu var yolu çok bozuk ve telefon cekmiyor ama güzel bir koy. O kadar çok ki hangisini saysam bilemiyorum ☺️ Datça da kalmayacaksınız ama kesinlikle gidin o tarafta aşırı güzel koylar var Marmaris Selimiye arasında da çok güzel koylar var yani önerebilecek o kadar çok yer var ki ☺️ Fethiye de 12 adalar turu öneririm.
Patricia Senossss dalamanda koylar vs sanırım hep tekneyle gidiliyor Keza datçada çok koy var ve koylar baki öyle plaj yok bebekle gidiceksen arabada mutlaka şemsiyen oturmak için sandalyen olmalı bir de kumsallar taşlı kum gibiydi ben gittiğimde Bodrumda bir çok sahil seçeneği var ve kumluk plajlar var örneğin yahşi camel beach ya da gümbet gibi Ama gezelim diyorsan milasta bile uygun ev bulup bir gün bodrum bir gün akyaka bir gün didim yapabilirsiniz Ayrıca fethiyeye de gidebilirsiniz ya da marmarise
Premomezra Senossss 6 yıl Muğla’da yaşadım , dalmanda pek bir şey yok açıkçası bana göre ama ula Köyceğiz tarafına gidebilirsin . Damla deresine uğrayabilirsin . Datça da çok çok güzel bir her Datça da olur köyleride bodruma gideceksen de gümüşlük tarafı ya da Türkbükü tarafı olabilir bilmiyorum o kadar çok gezilecek yer var ki 😂😂
Mine9494 Senossss Dalaman yer olarak kasaba tarzı bı yer bı beklentiniz olmasın ama güzel denizlere çok yakın. Dalyan da butik otel onerebilirim. İztuzu gibi harika bı denize çok yakın mesafede. Sarıgermeye girmenizi onermem aklinizda bulunsun girdap ve boğulma çok orada. Ben iyi bı yüzücü olarak bile girmiyorum oraya. Fethiye ve Marmaris tarafları fiyat olarak uygun olmaz bilginize. Annem Dalaman da yaşıyor. Çocukluğumdan beri Muğla yi çok iyi bilirim. Önerim bu 😊