TRTCOCUK cheesecake bı kaç aydır hep gecikme vardı zaten üstelik korundugumuz halde nasıl oldu bilmiyorum
TheLatte TRTCOCUK teste göre hamilesiniz . Sürtünme prezervatif olmadan mı oluyodu ? O şekilde zevk suyundan hamile kalınıyomuş geçenlerde bi doktorun videosunu izlemiştim .
TRTCOCUK cheesecake bilmiyorum bu kadar korunmaya nasıl yine hamile kaldım cidden anlamıyorum kafayı yicem
cheesecake TRTCOCUK prezervtgi ilişkinin ortasındami kullanıyodunuz bende öyle bı problem yaşadım test yaptım hemen korkumdan 2 çocuğum var 3cuyu kaldırabilcek durumda değilim insan korkuyo
TRTCOCUK cheesecake en başından takıyorduk asla öyle bı hata yapmadık boşalmaya yakında çıkarıyordu benimde 2 çocuğum var 2 ve 3 yaş bende asla kaldıracak durumda değilim yarın hastaneye gidecem bakalım ne olacak psikolojim alt üst oldu
TRTCOCUK TheLatte evet przervatifsiz oluyordu ama çok saçma ya içine girmiyor ki nasıl oluyor anlam veremiyorum
cka TRTCOCUK yani dediginiz gibi korunduysaniz gercekten, hamile kalmaniz imkansiz gibi. Prezervatif delik falansa onu bilemem tabi.
TheLatte TRTCOCUK banada saçma geliyodu ama doktorların çoğu olabiliyo diyo . Dün sizden sonra tekrar baktımda youtubedan bir sürü video var bu konuyla alakalı . İhtimali düşükmüş ama yinede bi ihtimal varmış .