Evimamin031120 Yigitefeninannesi_ duştan önce yarım saat zeytinyağı sürüp bekletin sonra biraz tarayıp duş aldırın duştan sonra yine tarayın birkaç gün geçer insallah
Nurbost Yigitefeninannesi_ benim oğlumda da vardı. Duştan önce kafasına bebek yağı sürüp bit tarağı gibi sık dişli tarakla kafasına bastırmadan taradım . Bitti gitti
aryig Yigitefeninannesi_ Heaven on earth bebek köpük şampuanı var onu alın geçiyor ben çok uğraştım zeytinyağı bebe yağı uğraştığıma değmedi bunu tavsiye ile aldım geçti sürekli de kullandığımdan tekrarlamadı tavsiye ederim.
Yigitefeninannesi_ Evimamin031120 hiç başıma gelmediginden bilemedim sarı pul pul şeklinde konak yani demi
Evimamin031120 Yigitefeninannesi_ evet bu şekilde yapıp devam etmenize rağmen geçmiyorsa şampuanını değiştirin
Bsrkty Bizim doktorumuz duştan önce zeytinyağı sürüp tarayabilirsiniz dedi yapmasanız da olur 6-7 aylıkken biter dedi
aryig Yigitefeninannesi_ yani ben taramadım geçiyordu ama böyle gördüğüm yerleri tırnağımla aldım zaten yumuşayınca geliyor.