Ftttmm Prensannesii__21 bize de alerji doktoru önermişti bi tane bitirdik 2. Ye geçeceğiz. Onun öncesinde kaç kutu Biogaia kullandık. Bağırsak tepkili alerjimiz olduğu için etki ediyodur belki ama çok gözle görülür olmadı bizde.
Elifadaannesi Prensannesii__21 mommys bliss kullan teşekkür edersin gerçekten bebeğim aşırı aşırı gzlıydı tek işe yarayan damla kime Önerdiysem hep iyi sonuç aldılar
Raniird Maflor damla kullandık biz aylarca ve çok iyi geldi kızıma öneririm bizim doktorumuz rota aşısından sonra önermişti kakayı ve gazı düzene soktu 😊
Raniird Prensannesii__21 biz mavi kutuyu kullandık. Günde bir defa 6 damla kutu üzerinde önerilen doz da bu zaten doktorunuzda aynı şekilde yazmıştır muhtemelen
Minikkussum Bir aydır kulaniyorum sabah akşam 6 şer damla dedi bize Dr ben sabah veriyorum tek iyi geldiğini düşünüyorum
Minikkussum Prensannesii__21 valla pek bakmıyorum d vit ikisi bir veriyorum genelde sabahları farketmiyo bence aç yok verebilirsin bu arada 240 TL eczaneden almıştım trendyoldada 140 TL’ye aldım orjinal sende bakabilirsin
Bebeksare Emzirmeden sonra 6 damla günde iki kez bir hafta öyle kullandım düzene girince günde bir kere 6 damlaya indirdik