Tgcumyasy 4,5 aylık bebeğimin yanaklarında önce minicik kurulukla başlayıp devamında büyüyüp kanayan yaralar oluştu. Mustela atopik ciltler için olan avakodolu kremini kullandık hiç işe yaramadı 😔Sizlerde bu durumu yaşayan oldu mu olduysan ne iyi geldi?
Derya-Anne Tgcumyasy bizzat kendinde olmuş olsaydi perhiz yap derdim ama söz konusu bebek olunca ve sadece mamayla besleniyor olunca bişey diyemiyorum canım. Egzama tedavisi zor ve uzun bir süreç gerektiren bir hastalık kendim egzamadan çok çektim perhizle kurtuldum diyebilirim benim sadece ellerimde oluyodu. Çoğu şey dokunuyordu bana deterjan sıvı sabun yumurta patlıcan domates kızartma gazlı içecekler baharatlar acı şeyler çok şükür sıkı bir perhizle birazda şifalı otların kaynatılmış suyuyla kurtuldum gibi bişey arada bazen ufak çaplı yine çıkıyo ama o da benim dikkatsizliğimden kaynaklanıyor. Ama söz konusu 4.5 aylık bebek olunca bisey diyemiyorum bi doktora götürüp alerji testi yaptırsan yada kullandığınız mamayı degistirsen!! Belkide kullandığınız mamanın içeriğindeki bişey alerji yapıyor bebeğine bilemezsin. İnşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğin
Tgcumyasy Sadece mama ile besleniyor. Anne sütüde almıyor, hani yediğim bişeyden mi diyeceğim o da değil.
Tgcumyasy Farklı mamada denedik yine aynı şekilde devam 😔 bulunduğumuz ilde cilt doktoru yok maalesef o yüzden yaşayan var mı diye sormak istedim. Bakalım inşallah tez zamanda düzelir minicik bebek hiç kıyamıyorum bile dokunmaya. Yinede teşekkür ederim 🙏🏻