Bez bağlama önce sen kararlı olmalisin.- beze byby yaptık diyip güzel bir külot giydir sevdiği renk olabilir kacirsa bile sorun etme suyun temizleyemedigi şey yok kızma , her yaptığına mutlaka odullendir , ben yapıştırma veriyordum bı yer belirleyin oraya kendi yapıştırsın gelip gidip sayın,çis kaka ne yapıyorsa kakacigi arkadaşlarının yanına gönderiyoruz gibi hikayeli sevimli ifadelerle sifonlu çekin yatağının altına alt değiştirme bezi alez falan ayarla 1 hafta zorlanirsin saat başı sor yani hatirlatici nitelikte olsun sormalarin zorlayıcı değil ilk zaman oyuna dalar unutabilir , bilerek yapabilir , bunlar çok normal yatmadan önce belli bir süre sıvı verme , vermek zorunda kalırsa da bunu yatma rutinine çevir (belki kakan cisim arkadaslarini ozlemistir falan böle bize saçma ama onlar için heyecanlı şeyler ifadelerini hep böle kullanarak ) goturebilirsin aklıma gelen bunlar kolay gelsin öğrensin çok rahat edeceksiniz yaz gelmeden bitirin bencede bende bir Antalyalı olarak sıcakta bez gerçekten çocuğa işkence oluyor. Gecede bez takma bu arada bu çok önemli ben uyanmadigi sürece hiç kaldirmadim tabiki altına kaçırdığı oldu hatta alistiktan sonra nadir olarak kaçırdığı bile oluyor 3 günde alıştı söylemeye başladı 1 hafta ufak tefek kacirmlar illaki oldu , geceleri lazimlik almıştım ona yaptırıyorum götürmek bazen banada zor geliyordu hiç sorun olmadı