YazCilegi AslhanDivarc Aslıcım orda Metro ya da Tespo var mı? Antalya da en ucuz orda var ben ordan alıyorum.
AslhanDivarc YazCilegi metro var olması lazım. Ama sadece 1 paket alıcam tek alınca metro pahalıya gelmiyo mu sanki metroda hep öyle oluyodu sanki
Goktug Çamlıcadayım ben eşim esgross diye bir toptancı yeri var ordan alıyor ama çoğu yerde var e bebekde jokerde felan gördüydüm
AslhanDivarc Mom09 deletedmom173 ya söyle interneti gelicek zamanım kalmadı 1-2 tane kaldı bezi😕 evde var dönücem diye almadım iptal oldu ondan direk almam lazım
deletedmom173 AslhanDivarc canım netten sipariş versene daha çabuk geliyor bir site var adını yazayım sana oradan bakabilirsin kaç numara kullanıyorsun bilmiyorum 2 numarası içinde 78 tane var 30 tl
AslhanDivarc Beyzanur25 evet var da bez için çarşıya inmek istemedim marketlerde var mı acaba diye merak ettim
YazCilegi AslhanDivarc Babam lokantası için her pazar ordan alısveris yapıyor bana da alıyor tekli alımlarda fiyat farkı mı oluyor muş hiç bilgim yok. Fişten de kontrol etmedim hiç
theQueen AslhanDivarc Sizin oraya en yakın büyük market olarak Özdilek var başka büyük market bilmiyorum o tarafta ama en iyisi size en yakın yerel markete bir bakın şimdilik olmadı Özdilek e gidin derim 😇